MTV:n suosikkiankkuri antoi käsialansa tulkittavaksi – yllättyi lopputuloksesta itsekin: "Tunnistan itseni pelottavankin hyvin"

4:37
Näin grafologi analysoi suosikkiankkurin käsialaa.

Ihan ensiksi täytyy mainita, että MTV Uutisten uutisankkurin Jan Anderssonin käsialaa tutkiessaan grafologi Anna Hurmalainen ei tiennyt, kenen kiekuroita katsoo.

Grafologi Anna Hurmalainen kiinnittää uutisankkuri Jan Anderssonin käsialassa ensimmäisenä huomiota tekstin asetteluun ja sanojen väleihin.

– Teksti on tasaisesti paperilla. Marginaalit ovat molemmin puolin. Jos katsoo rivien ja sanojen väliä, niin ne ovat huomattavan pitkiä, Hurmalainen huomioi.

– Tämähän on hyvin pelkistetty käsiala. Ylimääräiset kiekurat on poistettu. Kirjaimista puuttuvat rusettimaiset piirteet, Hurmalainen jatkaa.

Luonneanalyysi alkaa Anderssonin tavasta yhdistää kirjaimia.

– Se on tässä hirveän vahvaa. Se viittaa älykkyyteen, joka yhdistää käytännön ja teorian. Tällainen ihminen pystyy luomaan uutta vanhasta. Ajattelu on hyvin kehittynyttä, Hurmalainen arvioi.

– Kirjoittajalle on tyypillistä, että mennään olennaiseen, Hurmalainen jatkaa.

Oman tiensä kulkija

Anna Hurmalainen arvioi Jan Anderssonin olevan oman tiensä kulkija, jonka on vaikea sopeutua rajoitteisiin.

– Hän hyväksyy rajoitteet, mutta vaatii paljon henkistä liikkumatilaa. Kirjoittaja vaatii ja tarvitsee itselleen aikaa ja väsyy ihmisistä herkästi, Hurmalainen aprikoi.

– Hänellä pitää olla joku hyvä, vapaa ammatti, Hurmalainen toivoo.

Ennen analyysinsa aloittamista Hurmalainen halusi tietää kirjoittajan iän ja sukupuolen.

– Leipäteksti on luettavaa ja selkeää. Allekirjoitus on viitteellinen, siitä ei pysty nimeä lukemaan, Hurmalainen toteaa.

"Tunnistan itseni pelottavankin hyvin"

MTV Uutisten uutisankkurin Jan Anderssonin mielestä tällaiset testit ovat "mielenkiintoisia labrakokeita", vaikka grafologia Suomessa luokitellaankin pseudotieteeksi.

– On varsin mielenkiintoista, kuinka paljon tuosta kaikesta on totta. Tunnistan itseni pelottavankin hyvin, Andersson toteaa.

– Miellän itseni kärsimättömäksi ja samalla tehokkaaksi. En jää jumiin yksityiskohtiin, vaan otan niistä selvää, jotta voin keskittyä kokonaisuuteen, Andersson jatkaa.

"Ei ole taipumusta"

Grafologi Anna Hurmalainen arvioi Anderssonin myös menevän toisinaan siitä, mistä aita on matalin ja turvautuvan valkoisiin valheisiin. Käsiala-analyysin perusteella Andersson on myös toisinaan huolimaton.

– Noihin asioihin minulla ei ole taipumusta. Valkoisia valheitakaan en usko viljeleväni sen enempää kuin muutkaan. Olen järjestelmällinen ja pedantti ärsyttävyyteen asti, Andersson sanoo.

Tekstin lopussa olevaan virkkeeseen "98 % vihreiden kannattajista toivoo, että Donald Trump epäonnistuu seuraavissa vaaleissa" Hurmalainen kiinnitti erikseen huomiota, sillä käsiala muuttuu noissa sanoissa.

Grafologi pyysikin kysymään Anderssonilta, herättääkö virkkeen sisältö hänessä tunteita.

– Ei, sillä asia ei ole yllättävä. Sen sijaan herra Trump saa aina verenpaineeni hieman koholle. Sitä en voi kieltää, Andersson hymähtää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja