MTV Minnesotassa: Trumpin tukijat uskovat pikaiseen parantumiseen – "Huhuja levitetään, jotta ihmiset luulisivat presidentin olevan kuolinvuoteella"

Yhdysvaltain presidentinvaalien ratkaisijaosavaltioissa kampanjointi jatkuu Trumpin sairastelusta huolimatta. Trumpin kannattajat uskovat presidentin pikaiseen paranemiseen ja jopa murskavoittoon itse vaaleissa.

Minnesotalaisen Dennis Browninmyyntikoju näkyy kauas. Brown myi ennen koruja messuilla ja festivaaleilla, mutta yritys meni nurin koronan vuoksi.

Brown mietti hetken menestyvää liikeideaa ja päätti alkaa Trump-tuotteiden kauppiaaksi. Päätös ei ole kaduttanut, sillä asiakkaita riittää ja Brown on itsekin Trump-fani.

– En ole kovin huolissani (Trumpin kunnosta). Hänellä on paras terveydenhuolto maailmassa! En usko, että hän kuolee tähän. Rukoilen, että hänen paraneminen näyttää muillekin, ettei korona ollut niin kamala mitä ne sanovat, Brown sanoo MTV Uutisille lippukokoelmansa keskeltä.

Vaikka Trump on sairaalassa, koronasta puhutaan tukijoiden kesken kuin perusflunssasta. Yksi sanoo viruksen olevan yhtä vaarallista kuin Mc Donaldsissa syöminen, toisen mielestä korona on kuin sikainfluenssa.

Osa ei usko Trumpin voineen huonosti ollenkaan.

– Trumpin tulevaisuus on muka synkkä, potaskaa! On luonnollista, että tällaisia huhuja levitetään, jotta ihmiset luulevat, että Trump on kuolinvuoteella. He vain toivovat Trumpin kuolevan, Trumpin tukija Deb Ibanez kertoo.

"En pysty kuvittelemaan, etteikö Trump voittaisi Minnesotaa"

Minnesotan syrjäseutu on kallistunut vaali vaaleilta enemmän republikaaneille, sillä demokraatit menettävät otettaan syrjäseudusta.

Vaikka osavaltion suurimmassa kaupungissa Minneapolisissa ja sen esikaupunkialueella tuetaan demokraatteja, Trumpin tukijat luottavat, että Trump ottaa voiton koko osavaltiosta.

Viime vaaleissa Trump hävisi osavaltion vain niukasti, reilun prosentin äänimäärällä. Trump vierailikin Minnesotassa vain päivää ennen vahvistettua koronatartuntaansa.

– En pysty kuvittelemaan, etteikö Trump voittaisi Minnesotaa! Trumpilla on täällä niin uskomattoman suuri tuki, Brown sanoo.

Kannatuskyselyissä demokraattien kuitenkin Joe Bidenjohtaa, mutta se ei Trumpin tukijoita hätkäytä.

– Kannatuskyselyt valehtelevat! Harvaa Trumpia tukevaa otetaan edes kyselyyn mukaan ja jos otetaan, tukijat ovat väittäneet kyselyissä tukevansa Bidenia, koska haluavat harhauttaa kyselyjä, naurahtaa Brown ja ojentaa jälleen Trump-kyltin asiakkaalle.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja