MTV.fin lukijat äänestivät UMK-finaalin suosikkinsa – historian tiukin taistelu!

MTV.fi kysyi lukijoiltaan, kenen tulisi edustaa Suomea tämän vuoden Euroviisuissa. Kamppailu oli ennennäkemättömän tiukka. 

Huomenna lauantaina on Uuden musiikin kilpailun jännittävä finaali. Yhdeksän esityksen joukosta valitaan yksi esitys, joka lähtee edustamaan Suomea vuoden 2016 Euroviisuihin. 

MTV.fi kysyi lukijoiltaan, mikä on heidän suosikkiesityksensä. Äänesty oli harvinaisen tiukka, sillä neljä suosituinta esitystä ovat kaikki prosentin sisällä. Suosituimman esityksen ja neljänneksi sijoittuneen esityksen väliin jää ainoastaan 0,87 prosenttia. 

MTV.fin lukijoiden suosikiksi nousi Cristal Snow'n voimakas balladi Love is Blind

Cristal Snow keräsi äänistä 16,98 prosenttia. 

Toiseksi äänestyksessä sijoittui diskokuningatar Eini. Eini ei jäänyt Draama-kappaleellaan kauas Cristal Snow'sta, sillä hän sai äänistä 16,64 prosenttia. 

Pronssille äänestyksessä nousi Barbe-Q-Barbies. Energinen yhtye jäi vain täpärästi Einin taakse, sillä hän keräsi äänistä 16,37 prosenttia. 

Neljännelle sijalle ylsi yksi kilpailun ennakkosuosikeista, Saara Aalto. Aallon No Fear -kappale keräsi ääniä 16,11 prosenttia. 

Loput äänistä jakautuivat niin ikään tasaisesti. Viidenneksi ylsi Sandhja 10,65 pronsentin äänisaalilla. Kimmo Blom & Annica Milán saivat 8,56 prosenttia äänistä ja Mikael Saari 8,15. 

Tuuli Okkonen ja Stella Christine joutuivat tyytymään reilun kolmen prosentin äänisaaliiseen. 

MTV.fin lukijoiden äänestyksestä voi päätellä ainoastaan sen, että kisasta tulee äärimmäisen tiukka. Uuden musiikin kilpailun finaali nähdään huomenna lauantaina 27. helmikuuta kello 21 alkaen TV2:lla. 

Lue myös:

    Uusimmat