Morsian sai viestin hääpaikaltaan – haukuttiin lehmäksi: "Katastrofaalinen virhe"

Näin onnistut hääkuvissa 7:20

Morsiamen saamassa sähköpostiviestissä häneen viitattiin sanalla "lehmä".

Yllä olevalta videolta saat vinkit onnistuneisiin hääkuviin!

Englantilainen Jade Sharp sai itseään halventavan sähköpostin vahingossa. Brittimorsian suunnitteli häitään ja oli valinnut paikallisen ravntolan mahdolliseksi juhlapaikaksi.

Sharp seurueineen oli vieraillut ravintolassa, joka ei kuitenkaan lupauksistaan huolimatta ollut valmistautunut seurueen tuloon. Koska monet asiat jäivät vielä vaille vastauksia, Sharp oli lähestynyt kyseistä ravintolaa vielä sähköpostitse.

Hän sai pian sähköpostiinsa vastauksen, jota ei ollut tarkoitettu hänelle. Sähköpostissa lähettäjä selittää, ettei tiennyt vierailusta; lisäksi viestissä viitattiin Sharpiin sanomalla "no, hän on lehmä", The Sun kertoo.

Moka paljastui vasta arvostelusivustolla

Lähettäjälle moka paljastui vasta, kun Sharp julkaisi sen osana Trip Advisor -sivustolle tekemäänsä arvostelua. Sharp kertoo olevansa "loukkaantunut".

– Sain sähköpostin, joka ei selvästi ollut tarkoitettu minulle. Se oli itse asiassa viesti naiselta, jonka näimme (tuon päivän esimies) hänen äidilleen (johtajalle) minusta ja vierailustamme. En voi sanoin kuvata, miten järkyttynyt olin lukiessani viestiä, Sharp kirjoitti.

– Miten töykeällä ja epäammattimaisella tavalla hän puhui meistä. Palvelu, jota olemme saaneet potentiaalisena hääasiakkaana, on ollut hyvin ällöttävää ja epäkunnioittavaa.

"Se on täysin epäammattimainen"

Viestin lähettäneen Karen Williamsin mukaan sen oli tarkoitus mennä hänen työtoverilleen. Williams kuvasi viestin lähettämistä "katastrofaaliseksi virheeksi". Hän myös soitti Sharpille pahoitellakseen tilannetta.

– Olen aivan järkyttynyt, kauhuissani ja täysin nolostunut siitä, että näit tällaisen viestin. Se on täysin epäammattimainen, eikä sitä voi puolustella, Williams kirjoitti vastauksessaan Sharpille.

Lähde: Thesun.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat