Mainos

Morsian sai järkyttävän viestin jälkiruokafirmalta: ”Toivomme, että hääsi epäonnistuvat”

Morsian järkyttyi kiivassanaisesta haukkumapostista.

Alttarille aikova Amanda De Pascale, 26, järkyttyi pahemman kerran saatuaan shokeeravan sähköpostin newyorkilaiselta jälkiruokafirmalta.

Helmikuussa naimisiin aikova De Pascale oli hakenut netistä tietoja erilaisista ruokarekoista ja törmäsi tuolloin Sweetery-nimiseen yritykseen. Morsian kertoo Fox Newsille, että hän halusi kokeilla sulhasensa kanssa jotain erilaista ja jälkiruokia tarjoileva rekka olisi sopinut mainiosti parin toiveisiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen kertoo lähettäneensä tarjouspyynnön Sweeterylle. Manhattanilla toimiva yritys vastasi pyyntöön 2 900 dollarin tarjouksellaan, joka ylitti De Pascalen hääbudjetin. Nainen sanoo olleensa sulhasensa kanssa pettynyt, mutta koska pari maksaa häänsä omasta pussistaan, ei asialle voinut minkään.

Neljä tähteä Yelp-sivustolla saanut Sweetery ei kuitenkaan hyväksynyt kieltävää vastausta.

– He soittelivat minulle monta kertaa tunnissa, sitten he lopettivat muutamaksi tunniksi ja soittivat sitten taas, De Pascale kertoo.

– Sanoin heille: "En voi puhua nyt, olen töissä" ja lopetin puhelun. Mutta hän jatkoi soittelua ja soitteli noin kahden viikon ajan, De Pascale sanoo viitaten firman omistajaan Grant DiMilleen.

"On meidän vuoromme sanoa sanottavamme..."

Marraskuun 8. päivänä De Pascale sai sähköpostia Sweeterystä. Posti järkytti morsianta suuresti.

"Amanda,

Meillä ei ole mitään hajua siitä, millaisia kieroutuneita, sairaita pelejä pelaat kanssamme, mutta nyt on meidän vuoromme sanoa sanottavamme.

Olet halpamainen, pohjamudissa rypevä ihmisen irvikuva, joka ei voisi olla ällöttävämpi.

Kuinka monta kertaa olemmekaan soittaneet sinulle ehdotuksesta, johon käytimme aikaa ja vaivaa saadaksemme sen sinun pyyntöösi sopivaksi ja joka kerta suljit puhelun pelkurimaisesti, kun kerroimme, kuka soittaa. Kuinka ehdottoman kieroutunut surkimus sinun pitääkään olla."

Kirje jatkui haukkuen De Pascalea mitä erilaisimmilla ja järkyttävimmillä tavoilla. Lopuksi kirjeessä toivotaan, että De Pascalen häät menevät pieleen.

"Toivomme todella, että hääsi epäonnistuvat ja että niistä tulee oikea vuosisadan katastrofi, miksi ne olisivatkaan mitään muuta, sillä sinä olet osa niitä. Emme voi edes kuvitella ihmistä, joka menisi naimisiin kanssasi. Säälimme tuota yksinäistä raukkaa, jonka elämä on tuomittu ennen kuin se ehtii alkaakaan. Toivomme, että hän karkaa ja pelastaa itsensä sinulta."

De Pascale kertoo olevansa edelleen shokissa kirjeen vuoksi. Hän kertoo myös sulhasensa, Joe Rean, 36, olevan raivoissaan.

Omistaja kieltää kirjoittaneensa viestiä

Yrityksen omistaja, Grant DeMille, myöntää, että posti on lähetetty hänen yrityksensä koneelta, mutta mies kieltää kirjoittaneensa sitä itse. Alunperin DeMille oli lisäksi sitä mieltä, että kirjeen rustannutta työntekijää olisi ymmärrettävä, sillä "kaikki tekevät virheitä". Loppujen lopuksi hän kuitenkin kertoo erottaneensa tämän. Hän on myös pyytänyt anteeksi morsiamelta yrityksen aiheuttamaa mielipahaa.

De Pascale ei kuitenkaan ole vakuuttunut siitä, etteikö kirjettä olisi kirjoittanut nimenomaan omistaja itse, sillä juuri muiden kanssa hän ei ollut tekemisissä yrityksen kanssa asioidessaan.

Morsian myöntää kuitenkin toimineensa itsekin tyhmästi.

– Olisin voinut ottaa yhteyttä aiemmin ja kertoa, etten ole kiinnostunut (tarjouksesta), mutta häitä suunnitellessa sitä on yhteydessä niin moniin myyjiin eikä mitään rahaa oltu vaihdettu, hän sanoo.

***

1:17

Lähteet: Fox News, Daily Mail

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja