Morsian pesi meikit pois – järkyttynyt aviomies haastoi oikeuteen heti seuraavana päivänä

Mies haastoi uunituoreen vaimonsa oikeuteen herättyään aamulla tämän vierestä ja nähdessään vaimonsa ensimmäistä kertaa ilman meikkiä, uutisoi Emirates24/7.

Niin myötä- kuin vastoinkäymisissä? Tyttöystävänsä nainut algerialaismies on haastanut uunituoreen vaimonsa oikeuteen petoksesta. Miehen mukaan hän koki tulleensa petetyksi nähtyään vaimonsa ensimmäistä kertaa ilman meikkiä häiden jälkeisenä aamuna.

Mies kertoi morsiamensa näyttäneen erittäin kauniilta ennen avioliiton auvoiseen satamaan astumista, mutta kun "karu totuus" paljastui, hän ilmoitti asiasta shokissa viranomaisille.

Miehen mukaan vaimo on syyllistynyt röyhkeään petokseen: tuoreen aviomiehen mukaan nainen ei ollut yhtä kaunis ilman meikkiä kuin ehostettuna, eikä hän ollut tunnistaa tätä aamulla. Daily Mail kirjoittaa, että mies luuli vaimoaan varkaaksi joka oli murtautunut hänen kotiinsa – niin erilaiselta uunituore vaimo miehen mielestä näytti.

Nyt aviomies vaatii 20 000 dollarin – eli yli 18 000 euron – korvauksia petoksesta ja henkisestä kärsimyksestä. Hän on myös harkinnut hakeutuvansa terapiaan – tosin siitä syystä, että hän koki saaneensa tapauksesta psykologisia haittavaikutuksia.

Lähteet: Emirates247, Daily Mail, Stara.fi, Iltasanomat.fi

Lue myös:

    Uusimmat