Morsian myöhästyi omista häistään käsittämättömän tapahtumasarjan vuoksi – sulhanen jätti

Morsian jätti tulevan sulhasensa vahingossa alttarille: hän myöhästyi omasta vihkimisseremoniastaan kokonaan.

Kolmen lapsen äiti Nichola Tuohy saapui omiin häihinsä niin pahasti myöhässä, että tämän tuleva aviomies lopulta jätti hänet. Nichola ehti paikalle vasta hääjuhliin jättäen sulhasensa Darren Fernen yksin anelemaan pappia odottamaan vielä hetken, kertoo The Sun.

Nichola kertoo myöhästyneensä monien ongelmien takia yli 12 000 puntaa maksaneista häistään, joita oli suunniteltu melkein puolitoista vuotta. Syitä myöhästymiselle olivat muun muassa meikkikatastrofi, tyttären mekon unohtaminen ja morsiusneidon poisjääminen.

– Toivon, että edeltävän illan harjoitus olisi ollut se oikea. Se oli täydellistä ja nyt olisimme mies ja vaimo, Nichola sanoo.

– Se oli minun syyni. Olin vain hukkunut kaikkien hoidettavien asioiden alle niin, että lopulta romahdin. Nyt tuntuu, kuin olisin menettänyt kaiken.

Sulhanen Darren kommentoi, että pari olisi todennäköisesti vielä yhdessä, jos häät eivät olisi menneet pilalle.

– Se ei ole sellainen asia, jonka yli pääsisi helposti, hän sanoo.

Hääaamuna kaikki meni pieleen

Pariskunta oli tavannut netissä syyskuussa vuonna 2014, ja jo seuraavana ystävänpäivänä Darren kosi Nicholaa. Häät suunniteltiin vuoden 2016 kesälle. Essexiin, Englannin itäpuolella järjestettäviin juhliin oli kutsuttu vieraita noin 80.

Nichola kertoo heränneensä hääaamuna paniikissa siitä, kuinka paljon asioita oli vielä tehtävänä. Kun naisen varaama meikki kesti sovittua pidempään ja omien sanojensa mukaan Nichola ei näyttänyt yhtään itseltään, oli hän jo itkun partaalla.

Aikaa häiden alkuun oli enää puolitoistatuntia, kun Nichola syöksyi kotiin pesemään kasvojaan ja tekemään uutta meikkiä. Paikalla olivat kuitenkin Nicholan lapset sekä vanhemmat, jotka eivät hyväksyneet avioliittoa ja päättivät olla tulematta juhliin.

Nichola joutui ottamaan lapsensa mukaan hotelliin laittautumaan, mutta vihdoin saatuaan huoneensa hän huomasi, että tyttären kukkamekko oli jäänyt kotiin.

– Aloin itkeä. Minulla oli paljaat kasvot, ei meikkiä, ei mekkoa päällä, ei kukkaistyttömekkoa ja puoli tuntia aikaa valmistautua.

"Tajusin, että omat hääni jäisivät minulta välistä"

Sitten myös Nicholan morsiusneito perui tulonsa juhliin. Itkuinen morsian soitti Darrenille, joka kertoi vieraiden jo käyvän istumaan ja käski Nicholaa kiirehtimään.

Lopulta Nichola laittoi hääpukunsa autoon, haki kotoaan kukkaismekon ja lähti kaahaamaan juhlapaikalle, jonne hän saapui lopulta vasta seremonian päätyttyä.

– Menetin toivoni, kun tajusin, että omat hääni jäisivät minulta välistä. Olin hylännyt sulhaseni tahtomattani.

Darren oli ollut raivoissaan jäätyään anomaan pappia odottamaan. Seuraavien vihkimisten takia ei morsiamen tuloa kuitenkaan voitu enää vartoa pidempään. Viimeinen pisara oli korvausta pyytänyt DJ, joka sai Darrenin poistumaan häistä lopullisesti.

Pariskunta päätti kuitenkin vielä yrittää jatkaa suhdetta, mutta häät kummittelivat jatkuvasti takaraivossa.

– Lopussa ei ollut isoa välienselvittelyä – me vain ajauduimme erilleen ja erosimme. Tiesin, että se johtui häistä ja niin tiesi hänkin. Toivon vain, että joku päivä hän voi antaa minulle anteeksi, Nichola kertoo.

Lähde: The Sun

***


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja