Mainos

Morsian haastoi lentoyhtiön oikeuteen – väittää lentoemännän tuhonneen hääpuvun tahallisesti

Kiukkuinen morsian vaatii lentoyhtiöltä miljoonien korvauksia tuhoutuneesta hääpuvusta.

Kuinka paljon vaatisit korvauksia, jos hääpäiväsi pilattaisiin? Eräs amerikkalaisnainen kokee 3,4 miljoonan dollarin eli noin 2,9 miljoonan euron hyvittävän pilalle menneen päivänsä. Korvauksia Yewande Oteh -niminen morsian hakee American Airlines -lentoyhtiöltä. Oteh väittää, että yhtiön lentoemäntä pilasi morsiamen hääpuvun tarkoituksella.

Oteh matkusti elokuussa 2015 Philadelphiasta Jamaican Montego Bayhin omiin häihinsä. Tuolloin 31-vuotias morsian otti hääpukunsa mukaan lennolle, ja hänelle kerrottiin, että hän voisi säilyttää sitä henkilökunnan kaapissa. Noustuaan koneeseen ja yrittäessään viedä mekon sille osoitettuun paikkaan lentoemäntä Melanie Masters muuttui kanteen mukaan "tuohtuneeksi ja kiihtyneeksi" ja ohjeisti laittamaan puvun matkatavarahyllylle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Oteh jätti hääpukunsa matkatavarahyllylle ensimmäiseen luokkaan ja palasi omalle paikalleen turistiluokkaan. Puku oli pukupussissa, mutta morsian huomasi, että siinä oli punaviinitahra, kun hän palasi hakemaan pukuaan.

Oteh väittää, että Masters tuhosi puvun "törkeästi" ja tarkoituksellisesti. Tilanne oli erityisen paha sen vuoksi, että häihin oli enää viikko.

– American Airlines ja sen henkilökunta ryöväsi meiltä tämän kerran elämässä -kokemuksen, Otehin asianajaja-äiti Yvette Sterling totesi.

Kanteessa todetaan Otehin ja tämän puolison huomanneen Mastersin ja kahden muun lentoemännään menneen käyneen matkatavarahyllyllä. Oteh uskoo, että henkilökunta teki pilkkaa morsiamesta ja laittoi hyllylle jotain pilatakseen puvun. 

– Se ei oikeasti mennyt lainkaan niin, totesi puolestaan Masters.

Lentoyhtiö on kertonut ottavansa selvää asiasta.

***

2:36

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.