Moottoripyöräpoliisit vesileikeissä: Kevään ensimmäisellä lämmittelykurssilla jouduttiin kahlaamaan

1:00

Poliisi julkaisi viime viikolla videon moottoripyöräpoliisien lämmittelykurssista, jossa päästiin "nauttimaan" poikkeuksellisen kosteista olosuhteista. Katso video artikkelin yläpuolelta.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen liikennepoliisisektorin kuvaamalla videolla nähdään, millaista oli meno kevään ensimmäisellä lämmittelykurssilla. Kevään myöhäisyys kävi selväksi myös kurssilaisille, kuten oheiselta videolta on nähtävissä.

Poliisin mukaan joka kevät järjestettävällä kaksipäiväisellä kurssilla käydään läpi niin ajotekniikkaa kuin uutta kalustoakin, mutta pääpaino on varsinaisessa ajoharjoittelussa. 

– Ajoharjoitteiden tarkoituksena on herätellä omia ajotaitoja talven jälkeen, jotta ajaminen töissä olisi mahdollisimman työturvallista, Itä-Uudenmaan poliisi kertoo Facebook-sivullaan julkaisemansa videon yhteydessä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.