Moottoripyöräonnettomuudessa kuolleen Everwood-tähden kanssa kolaroinut oli hänen ystävänsä

Everwood-tähti Treat Williams menehtyi moottoripyöräonnettomuudessa 12. kesäkuuta. 

Näyttelijä ja Everwood-sarjan tähti Treat Williamsin kuolemaan johtaneessa moottoripyöräonnettomuudessa syytettynä on hänen ystävänsä Ryan Koss, 35. Williams kuoli 12. kesäkuuta Dorsetissa, Englannissa, 71-vuotiaana. 

Kossia syytetään törkeästä huolimattomuudesta. Hänen on määrä saapua oikeuden eteen 25. syyskuuta.

Koss antoi lausunnon asianajajansa Ian Carletonin kautta. 

– Olen järkyttynyt herra Williamsin traagisesta kuolemasta. Olen tuntenut Treatin vuosia sekä tämän tiiviin yhteisön jäsenenä että teatterintekijänä. Pidin häntä ystävänä. Tiedän, että hänen perheensä tuntee hänen äkillisen menetyksensä vielä syvemmin kuin minä, ja esitän vilpittömät osanottoni heille, Koss kommentoi. 

Manchester Journalin mukaan Koss on Dorset Theatre Festival -tapahtuman toimitusjohtaja. Myös Williams on ollut tapahtumassa mukana. 

12. kesäkuuta Koss ajoi Honda Element -maastoautoa, joka kääntyi Williamsin moottoripyörän eteen. Kossin uskotaan yrittäneen ajaa parkkipaikalle pysähtyen ja aikoen kääntyä vasemmalle ennen kuin kääntyi Williamsin moottoripyörän eteen.

Williams loukkaantui törmäyksessä vakavasti ja hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi. New Yorkin lääkärintarkastusvirasto on sittemmin todennut, että Williams kuoli vakavaan vammaan ja verenhukkaan onnettomuuden seurauksena.

Williams haudattiin viikko onnettomuuden jälkeen. 

Williams näytteli Everwoodissa lääkäri Andy Brownia neljän vuoden ajan. Hän teki elokuvadebyyttinsä vuoden 1975 trillerissä Deadly Hero. Hänen läpimurtonsa valkokankaalla tapahtui vuonna 1979, kun hän näytteli George Bergeria Hair-musikaalissa, joka perustuu vuoden 1967 Broadway-musikaaliin. Tuosta musikaalista Williams oli ehdolla Golden Globe -palkinnon saajaksi.

Lähde: ET Online

 

Lue myös:

    Uusimmat