General Hospital -tähti Tyler Christopher, 50, on kuollut

General Hospital -sarjaa tähdittänyt näyttelijä Tyler Christopher on kuollut 50-vuotiaana. 

Näyttelijä Tyler Christopher on kuollut 50-vuotiaana 30. lokakuuta. Asiasta kertoi CNN:lle hänen edustajansa Chi Muoi. Christopher tunnetaan rooleistaan sarjoissa General Hospital ja Päivien viemää

– Tämä uutinen oli uskomattoman järkyttävä, ja olen järkyttynyt hänen menetyksestään. Hän oli erittäin lahjakas näyttelijä, ja mikä tärkeintä, hämmästyttävä ystävä. Sydämeni on hänen ystäviensä ja perheensä kanssa, jotka rakastivat häntä niin paljon, Muoi kertoi lausunnossaan. 

Christopher avioitui Brienne Pedigon kanssa vuonna 2008. He erosivat vuonna 2021 ja heillä on kaksi lasta. Näyttelijä on ollut aiemmin naimisissa myös näyttelijä Eva Longorian kanssa vuosina 2002–2004.

Christopher näytteli General Hospitalissa Nikolas Cassadinea vuosina 1996–2016. Päivien viemää -sarjassa häney nähtiin vuosina 2018–2019 Stefan DiMeran roolissa. 

Yksityiselämässään Christopher kohtasi viime vuosina vaikeuksia. Vuonna 2019 hän kaatui kylpyhuoneessaan ja loukkasi päänsä, minkä seurauksena hänelle tehtiin kraniotomialeikkaus. Kyseisessä leikkauksessa osa aivoista saadaan väliaikaisesti näkyviin. Tuolloin hänen sisarensa määrättiin hänen holhoojakseen toipumisen ajaksi. Holhous päättyi vuonna 2021. 

LA Timesin mukaan hänet pidätettiin toukokuussa 2023 epäiltynä julkisesta päihtymyksestä.  

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat