Montezemolo: Tällaisen Ferrarin haluan nähdä

Ferrarin pääjohtaja Luca di Montezemolo kiittää kaikkia työntekijöitään siitä, että italialaistalli on palannut vahvasti formula ykkösten mestaruustaisteluun.

Saksan GP:n voittanut ja Unkarissa toiseksi sijoittunut Fernando Alonso on noussut vain 20 pisteen päähän MM-sarjaa johtavasta Mark Webberistä. Felipe Massa täydensi Unkarin GP:ssä Ferrarin vahvaa kokonaispanosta neljännellä sijallaan.

- Insinöörit ovat työskennelleet kovasti parantaakseen autoa. Kuljettajat tekivät loistotyötä: Fernando sai huippulähdön ja onnistui melkein ottamaan kärkipaikan ensimmäisessä mutkassa. Felipe puolestaan toi kotiin mukavan pistepotin kilpailusta, jolla oli hänelle erityinen merkitys, olihan onnettomuudesta kulunut vuosi, Montezemolo sanoi Ferrarin kotisivuilla.

Vielä pari kilpailua sitten monet uskoivat Ferrarin jo tyrineen mestaruusmahdollisuutensa.

- On totta, että aiemmin kaudella hukkasimme erinomaisia tilaisuuksia ja jotkut omituiset päätökset harmittavat meitä edelleen, mutta meidän on katsottava eteenpäin ja uskottava siihen, että olemme nyt taistelemassa mestaruudesta, Montezemolo linjasi.

- Tällaisen Ferrarin minä ja fanimme haluavat nähdä: tallin joka taistelee ja saavuttaa tuloksia, Montezemolo kiteytti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat