Monsterimies-elokuvan ohjaaja vastaa Lordin tylytykseen

Mr. Lordi eli Tomi Putansuu on haukkunut tylysti Monsterimies-elokuvan ohjaajan toimintatavat. MTV.fi tavoitti Mr. Lordin kirjoituksesta yllättyneen ohjaajan.

Lordi-bändistä kertova dokumenttielokuva saa ensi-iltansa perjantaina. Monsterimies-dokumenttielokuva kertoo niin Lordista kuin musiikkibisneksen raakuudesta.

Yllättäen dokumentin päätähti, Lordin laulaja Mr. Lordi eli Tomi Putansuu kritisoi dokumenttielokuvaa bändin nettisivujen avoimessa kirjoituksessa.

MTV.fi tavoitti Monsterimies-elokuvan ohjaajan Antti Haasen, joka oli hyvin hämmentynyt ystävänsä hyökkäyksestä.

– Kirjoitus tuli täytenä yllätyksenä. Olen pyrkinyt kunnioittamaan Mr. Lordia taiteilijana ja olisin toivonut, että myös hän olisi kunnioittanut näkemystäni.

Kirjoituksessaan Mr.Lordi kritisoi Haasea esimerkiksi siitä, että elokuvassa nähdään vain hyvin vähän materiaalia bändin keikoilta ja treeneistä.

– Elokuvasta olisi varmasti tullut erinäköinen, jos Tomi olisi sen ohjannut. Seison kuitenkin elokuvan takana.

– Yritin tehdä universaalin tarinan, joka kiinnostaisi kaikkia. En siis mitään fanidokumenttia. Jos kyseessä olisi fanidokumentti, olisi siinä varmasti paljon sellaista materiaalia, mistä Lordi kirjoitti. Dokumentin tyyli on kuitenkin matkan aikana tullut selväksi.

"Olen tästä erittäin surullinen"

Pahiten Mr. Lordi on suivaantunut siitä, että dokumenttielokuvassa paljastetaan erään bändin jäsenen kasvot. Lordi on tunnettu siitä, että bändi on edustanut aina kasvot peittävissä maskeissa.

Kyseisestä kohtauksesta Mr. Lordi tylyttää ohjaajaa varsin suorasanaisesti: ”Ohjaajan valinta on röyhkeydessään anteeksiantamaton, varsinkin henkilöltä jonka kutsuin hyvin lähelle bändiä vuosien ajaksi tallentamaan tapahtumia ja jolle oli näin annettu suuri luottamus. Myönnän, että otan tämän asian erittäin suurena henkilökohtaisena loukkauksena.”

– Kaikki kohtaukset on kuvattu yhteisymmärryksessä niissä näkyvien ihmisten kanssa, Haste kommentoi kohtausta.

Haste ei ole ollut kirjoituksen julkaisun jälkeen yhteydessä Mr. Lordiin.  Hän kuitenkin korostaa pyrkineensä kunnioittamaan dokumenttielokuvassa Lordia bändinä ja Mr. Lordia henkilönä.

– Antaa nyt pölyn ensin vähän laskeutua, Mr. Lordin jo pitkään tuntenut ohjaaja miettii alakuloisena.

– Olen tästä erittäin surullinen. Kaiken tämän työn jälkeen tällainen käänne on surullinen. 

Lue Mr. Lordin kirjoitus kokonaisuudessaan bändin nettisivuilta.

VIDEO


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja