Moderni perhe -sarjan tähtikoira kuoli – some musertui: "Jos luulit, ettei tämä vuosi voisi mennä enää pahemmaksi"

6:13
Suomalainen Miska Kajanus sai roolin Modernista perheestä – nyt hän paljastaa, mitä hittisarjan kulisseissa tapahtui

Moderni perhe -sarjassa nähty rakastettu ranskanbulldoggi on menehtynyt. 

Yksi Moderni perhe -komediasarjan suosituimmista ja rakastetuimmista hahmoista, Stella-koiraa esittänyt ranskanbulldoggi Beatrice on kuollut, kertoo Daily Mail. Koira menehtyi vain hieman yli viikko sen jälkeen, kun ohjelman viimeisen tuotantokauden kuvaukset saatiin päätökseensä. 

Beatrice esiintyi Moderni perhe -ohjelmassa sen neljännestä tuotantokaudesta lähtien. Stella-koira esiintyi sarjassa ensimmäistä kertaa hahmona jo toisen tuotantokauden aikana, mutta tuolloin sitä esitti toinen koira. Beatrice otti roolin haltuunsa vuonna 2012. Beatrice esitti Ed O'Neillin esittämän Jay Pritchetin rakastettua lemmikkiä. 

Beatricen poismeno on herättänyt runsaasti reaktioita sosiaalisessa mediassa. Muun muassa Twitterissä on surtu ahkerasti rakastetun koiranäyttelijän kuolemaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Jos luulit, ettei tämä vuosi voisi mennä enää pahemmaksi: Stella-koira Modernista perheestä on kuollut. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– 2020 on mennyt liian pitkälle, he veivät Stellan?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– 2020 on ollut raskas tähän asti. Lepää rauhassa Stella. 

Stella-koiraa esitti alunperin koira nimeltä Brigitte, jonka sijaisnäyttelijänä Beatrice toimi. Kulissien takana Brigitte ja Beatrice olivat kertoman mukaan parhaat kaverukset keskenään. Brigitte aloitti roolin ollessaan vielä pentu, eikä sitä oltu kunnolla koulutettu näyttelijäkoiraksi vielä silloin. Tuottajat lähettivätkin koiran näyttelijäkouluun toisen ja kolmannen tuotantokauden välillä. 

Vuonna 2012 Brigitten omistaja kuitenkin riitautui eläinten agenttitoimiston kanssa, jonka kautta koira oli saanut roolin Modernista perheestä. Tämän johdosta Brigitte lopulta sai kenkää roolista, ja Beatrice astui sen tilalle. 

Kriitikoiden mukaan Stella-koira on ollut yksi televisiohistorian kuuluisimmista koirista. Se on nostettu muun muassa Frasier-sarjassa esiintyneen Eddie-koiran rinnalle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja