Mobvoi julkisti kaksi uutta Wear OS -älykelloa: TicWatch E2 ja S2

Muun muassa älykelloja valmistava Mobvoi on esitellyt kaksi uutta Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmällä toimivaa älykelloa. Uudet TicWatch E2 ja S2 -älykellot tarjoavat tutut älykellojen ominaisuudet.

TicWatch E2 ja S2 ovat teknisesti käytännössä identtiset, mutta niiden ulkonäöt poikkeavat hieman toisistaan. Molemmissa kelloissa on 1,39 tuuman pyöreä AMOLED-kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 400 x 400 pikseliä. Kellot ovat valmistettu polykarbonaatista ja niihin voi vaihtaa standardeja 22 millimetrin rannekkeita.

Uutuuksien edeltäjissä tehoista huolehti MediaTekin järjestelmäpiirit, mutta TicWatch E2:ssa sekä S2:ssa on Qualcommin Snapdragon Wear 2100 -järjestelmäpiiri. Valitettavasti kyseessä on Qualcommin vanhempi puettavien laitteiden järjestelmäpiiri eikä uusin Snapdragon Wear 3100, joka toi parannusta erityisesti akunkeston suhteen.

Yhteyksien osalta uutuuskellot tukevat Bluetooth 4.1:tä, Wi-Fi 802.11b/g/n:ää ja GPS:ää. NFC-tukea kelloissa ei ole, joten lähimaksut eivät niillä onnistu. Sykemittarin lisäksi kelloissa on kiihtyvyystunnistin ja gyroskooppi. Akun koko on 415 milliampeerituntia ja kellot kestävät vettä 50 metriin asti. Tuttuun tapaan älykellot voi yhdistää sekä Android- että iOS-puhelimiin.

Mobvoi ei vielä paljastanut TicWatch E2:n ja S2:n hintatietoja, mutta ne tulevat myyntiin mustana ”pian”. TicWatch S2:n valkoinen versio tulee myyntiin myöhemmin ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja