Team Finland Barcelonassa – suomalaisfirmoilla yhteisosasto mobiilimessuilla

Suomalaisyritykset ovat myös vahvasti läsnä mobiilialan vuoden suurimmassa tapahtumassa, Mobile World Congressissa Barcelonassa. Suomalaisyrityksiä on koottu yhteisosastolle Team Finlandin ja Invest in Finlandin alla, minkä lisäksi toisaalta eri messuhallista löytyy myös suomalaisyritysten toinen keskittymä.

Suomi Finland -osastolla on mukana laaja parin kymmenen yrityksen joukko erilaisia teknologia-alan aloittavia tai jo kasvuun yltäneitä yrityksiä. Mukana joukossa on esimerkiksi ASMO-laturia kauppaava Asmo Solutions. ASMO-laturi ei kuluta virtaa, kun se ei lataa laitetta. Näin se on tavallista paloturvallisempi sekä ympäristöystävällisempi.

– Haemme täältä MWC:stä uusia yhteistyökumppaneita, esimerkiksi laitevalmistajia, jotka laittaisivat laturimme mukaan myyntipaketteihinsa, kertoo ASMO Solutionsin perustaja Asmo Saloranta.

– On aivan mahtavaa, että saimme Marc Dillonin (aiempi Jollan toimitusjohtaja) mukaan ASMOlle, sillä kaikki tuntevat hänet ja hän vetää ihmisiä jatkuvasti tässä osastollakin tapaamaan meitä.

Suomalaisyritysten osastolla MWC-tapahtumaan osallistuminen kahden hengen tiimillä kaikkine kokonaiskuluineen, myös matkoineen ja hotelleineen, on yritykselle noin kymmenen tuhannen euron investointi. Jos matkaan lähtee omalla osastolla, nousevat summat luonnollisesti tästä.

MWC-messuille Suomi-osastolla osallistuvista yrityksistä ja muusta tietoa löytyy osoitteesta mwc16.fi.

Suomalaisten yritysten myynti- ja kumppanuuskehityksen ohella Suomi luonnollisesti hakee MWC:stäkin kiinnostuneita ulkomaisia sijoittajia ja yrityksiä sijoittumaan Suomeen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja