MM-välierässä pelottava tilanne: miksi pääiskusta sekaisin ollut Blaise Matuidi päästettiin kentälle?

Sekava Blaise Matuidi talutettiin kentältä pahan tällin jälkeen 0:50

Selvästi saamastaan tällistä järkkynyt Ranskan Blaise Matuidi joutui jättämään kentän jalkapallon MM-kisojen välierässä Belgiaa vastaan.

Matuidi sai Ranskan 1-0-voitossa kovan tällin päähänsä törmättyään ottelun viimeisen kymmenen minuutin aikana yhteen Belgian Eden Hazardin kanssa.

Juventuksen 31-vuotias keskikenttäpelaaja retkahti selälleen nurmen pintaan ja nousi hitaasti ylös varsin sekavan näköisenä. Hänet talutettiin kentän laidalle hoidettavaksi, mutta pian hän palasi takaisin kentälle.

Alla olevalla videolla Ranskan voittomaali tiistain välierässä:

Matuidi ei ehtinyt kauaa viettämään pelissä, kun hän kellahti uudelleen nurin. Tässä kohtaa Ranska päätti ottaa miehen vaihtoon.

Pelaajan sekava käytös pelästytti ottelua seuranneet katsojat ja herätti ihmetystä, miksi Matuidi päästettiin kovan iskun saaneena takaisin peliin.

– Blaise Matuidi ei näytä olevan kunnossa, Jeff Eisenband kommentoi Matuidin hämmästynyttä ilmettä, joka lähti leviämään sosiaalisessa mediassa.

– Matuidilla on aika varmasti aivotärähdys. Se, että hän yritti ruiskuttaa vettä suuhunsa eikä osunut, kertoo kaiken tarpeellisen, yksi kommentoijista totesi.

– Häpeällistä, ettei tämä laji pysty ottamaan päävammoja vakavammin. Häpeällistä, Alex Goldberg tuomitsi.

Lue myös:

    Uusimmat