MM-ottelu lyöty lukkoon – "Kohtaan Anthony Joshuan joulukuussa"

6:41
Anthony Joshua palasi maailmanmestariksi lyömällä Andy Ruizin viime joulukuussa.

Kesäkuulta siirtynyt Anthony Joshuan ja Kubrat Pulevin raskaan sarjan MM-ottelu järjestetään 12. joulukuuta Lontoon O2-areenassa. Bulgarialainen Pulev ilmoitti maanantaina päivämäärän ja ottelupaikan, ja nyrkkeilyn Boxrec-tilastosivusto vahvistaa asian.

Ottelu oli alun perin tarkoitus järjestää 20. kesäkuuta, mutta se lykkääntyi koronapandemian takia.

– Se on nyt virallista. Pulev vastaan Joshua Lontoossa 12. joulukuuta, Pulev ilmoitti nettisivustollaan ja lisäsi, että ottelusta on allekirjoitettu sopimus.

– Tämä ei voi peruuntua eikä siirtyä. Paras voittakoon, hän jatkoi viestiä myöhemmin Facebookissa.

Pulev ei kertonut järjestelyjen tarkempia yksityiskohtia. Aiemmin ottelua kaavailtiin yleisöltä suljetuksi, minkä jälkeen Joshuan ottelujärjestäjä Eddie Hearn uhkasi siirtää kamppailun johonkin Persianlahden rannikkovaltioista. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Joshua kukisti viime joulukuussa Andy Ruizin ja otti uudestaan nimiinsä WBA-, IBF-, WBO- ja IBO-liittojen mestaruudet. Pulev on tavoitellut Joshua-kamppailua vuodesta 2017, mutta hän joutui vetäytymään kaavaillusta ottelusta olkavamman takia.

Kesällä Joshuan ja WBC-liiton mestarin Tyson Furyn kerrottiin päässeen jonkinlaiseen sopimukseen kahdesta kaksikon ottelusta, jotka järjestettäisiin ensi vuonna.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja