Joshuan vastustaja vaihtui superotteluun – Heleniukselle huojentava uutinen

Nyrkkeilyn raskaan sarjan MM-ottelu Cardiffissa järjestetään ensi viikon lauantaina, mutta hallitsevan maailmanmestarin Anthony Joshuan vastustaja vaihtuu. Kubrat Pulevin loukkaannuttua kehään astuu Carlos Takam.

Pulev joutui vetäytymään ottelusta, kun hän oli loukannut harjoituksissa olkapäätään.

Bulgarialaisen Pulevin korvaava kamerunilais-ranskalainen Takam, 36, on IBF-liiton haastajalistalla Pulevin jälkeen kolmosena. Takam on voittanut 39 ammattilaisottelustaan 35 ja hävinnyt 3. Yksi on päättynyt ratkaisemattomaan.

– Kun soitin Takamin tiimille, he olivat innoissaan ja valmiita ottelemaan. Tilanne on Joshualle vaikea, sillä hän oli valmistautunut huolellisesti Pulevin tyyliin ja korkeuteen (194 cm), ja nyt hän kohtaa erilaisen haasteen Takamissa (187 cm). Vastaavaa ei ole tapahtunut aiemmin hänen urallaan, mutta hän on valmiina kaikkeen 28. lokakuuta, promoottori Eddie Hearn sanoi Matchroom Boxing -sivuston mukaan.

Pahimmissa spekulaatioissa Cardiffin MM-titteliottelun pelättiin jopa peruuntuvan, mutta brittiläiselle Joshualle löytyi lopulta uusi vastustaja nopeasti.

World Boxing News oli eilen nostanut Pulevin korvaajaehdokkaiden kärkeen Dillian Whyten, mutta Robert Heleniuksen onneksi hänen kuvionsa eivät muutu. Helenius pääsee esiottelussa kehään Whyteä vastaan ottelemaan WBC-liiton hopeavyöstä.

Lue myös:

    Uusimmat