MM-kisojen virallinen kappale julki – Tuomas Kauhanen paljastaa hyvän kisastudion salat

7:37

Tuomas Kauhanen sävelsi Paita kattoon -kappaleen mittatilaustyönä vuoden 2016 MM-kisojen viralliseksi kisakappaleeksi. 

Tänään perjantaina 6. toukokuuta polkaistaan käyntiin jääkiekon MM-kisat. Leijonat pääsevät tositoimiin heti tänään, kun joukkue saa vastaansa Valko-Venäjän. 

Räppäri Tuomas Kauhanen teki kisoja varten virallisen kisabiisin, joka kantaa nimeä Paita kattoon. Kappaleessa vahvaa suomalaista tunnelmaa luovat paitsi leijonapaidat, myös lainaus Pate Mustajärven legendaarisesta Ukkometsosta

Kauhanen kertoo, että kappale syntyi varsin kivuttomasti. 

– Esitettiin kysymys, että olisiko minulla kiinnostusta lähteä tekemään tällaista biisiä, ja tokihan minulla oli. En tainnut sekuntiakaan miettiä. Itse biisin tekeminen oli todella kivuton prosessi, Kauhanen kertoo. 

Kauhanen paljastaa seuraavansa MM-kisoja innokkaasti joka vuosi. 

– MM-kisat tulee aina katsottua, ja olen muksusta asti aina käynyt katsomassa säännöllisen epäsäännöllisesti HIFK:in pelejä vuosittain. 

– Muuten ei tule kotoa käsin kauheasti seurattua. En tykkää katsoa urheilua himasta käsin, mutta paikan päälle on aina kiva mennä. MM-kisat on tietty eri juttu, kun niissä on se kisahuuma! Kavereiden kanssa voi pitää kisastudioita ja on hyvä pelihaippi. 

Entä millainen on hyvä kisastudio?

– Hyvä kisastudio koostuu hyvästä jengistä, se on aina oleellinen asia. Sitten pitää olla virvokkeita, ja oikea asenne!

Katso jutun yläosasta videolta, kun lätkähittejä suoltaneet VilleGalle ja Tuomas Kauhanen kertovat ennakkotunnelmiaan kisahuuman alla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja