Mainos

Miten ulos lähteminen muuttuu, kun lapsia on yhden sijaan kaksi? Nämä tilanteet ovat vanhemmille tuttuja

"Kaksi menee siinä missä yksikin" on yksi suurimmista valheista, joita lapsiperheissä kerrotaan – elämä kahden kanssa kun on aika erilaista kuin yhden ja ulos lähteminen on yksi parhaita esimerkkejä siitä. 

Kun lapsia on yhden sijaan kaksi, aikuisen kädet loppuvat helposti kesken. Jos sisarukset on tehty suhteellisen pienellä ikäerolla, on jo pelkästään ulos lähteminen melko erilainen kokemus kuin yhden lapsen kanssa. 

Millaista on lähteä ulos ovesta kahden lapsen kanssa?


Yhden lapsen kanssa: "Mihin hemmettiin onnistuin hukkaamaan sen kengän?"

Kahden lapsen kanssa: "Mihin hemmettiin se kakara onnistui piilottamaan pikkuveljensä kengän aargh!"


Yhden lapsen kanssa: Otat lapsen syliisi ja kannat hänet autoon (tapeltuasi ensin puoli tuntia vaatteiden pukemisen kanssa).

Kahden lapsen kanssa: Otat nuoremman syliisi ja rukoilet, ettei vanhempi keksi juosta tiehensä sinä aikana, kun laitat nuoremman autoon (ja tappelet ensin puolitoista tuntia vaatteiden pukemisen kanssa).


Yhden lapsen kanssa: Juttelet hänen kanssaan ja toivot, ettei hän pyydä laittamaan sitä järjettömän rasittavaa lastenlevyä soimaan. 

Kahden kanssa: Voi herranen aika, mikä meteli! Tappelua, huutoa, kirkumista, penkin potkimista... ARGH. Seuraavat palkkarahat menevät taatusti kaikkeen mahdolliseen viihde-elektroniikkaan tai vaihtoehtoisesti takapenkin jakavaan tiiliseinään tai esimerkiksi jonkin sortin vankilaan. 


Yhden lapsen kanssa: Ruokakaupassa asetat hänet ostoskärryihin istumaan, teette ostokset ja lähdette kotiin. 

Kahden kanssa: Miksi näitä kärryjä ei tehdä kahdelle lapselle?! Vanhempi jälkikasvusi juoksee pitkin kauppaa, sinä juokset perässä. Viskot hädissäsi ostoskärryyn ne tavarat, jotka sattuvat osumaan eteesi ja äkkiä ulos!


Yhden lapsen kanssa: Pääsette kotiin ja äiti on vähän väsynyt, mutta eiköhän se tästä. 

Kahden lapsen kanssa: KIITOSKIITOSKIITOSKOTIVIHDOINKIN! Kaadat itsellesi lasin viiniä (tai ainakin haaveilet siitä) ja laitat jälkikasvulle elokuvan pyörimään. Miksi ihmeessä lähdit kahden lapsen kanssa yhtään minnekään? Ei enää ikinä!

Lähde: Parenting

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.