Mainos

Miten tulisi reagoida miehen kopeloidessa avoimesti vierasta naista? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miten tulisi suhtautua miehen kopeloidessa vierasta naista humalassa, kun puoliso tai kumppani on paikalla?” kysyy Cindy.

Näin miehet vastasivat:

"Hyvä Cindy: Et kerro paikkaa/tilannetta, joten ei voi vastata tarkasti, mutta voithan itsekin kokeilla vierasta miestä.. tai sitten vaan vedät nokkaan, tai aiheutat kauhean kohtauksen itkien ja ulisten. Vaihtoehtoja on useita.. saa säveltää vapaasti.. Kaikki riippuu miten teillä on nämä asiat ennen hoidettu, vai onko tämä uusi käytösmalli?"
– 46, naimisissa

"Tiukka puhuttelu tapauksen jälkeen ja jos ei ala oppia, niin ukko vaihtoon!"
– 38, naimisissa

"Itse elämäni ravintoloissa työskennelleenä olen nähnyt näitä tilanteita paljon. Vastaus kysymykseen on helppo. Siihen tarvitsee vain kaksi sanaa, mutta sitä ennen on tietenkin muutamia asioita hyvä toteuttaa ja käydä läpi. Täydellinen mellakka ja hieman sekasortoinen väkivalta miestä kohtaan on tässä kohtaa hyvinkin paikallaan. Miksi ei tietenkin ohimennen vähän sitä naistakin. Jos mies tekee sitä silmiesi edessä, niin VOISIN jopa kuvitella (tiedän), että tekee vielä enemmän muutakin silloin, kun et ole sitä näkemässä, joten mielestäni tuossa kohtaa ei enää paljon puhumiset auta, eikä mies siitä muutu. Sikailu tulee jatkumaan. Tietenkin, jos se ei ole mielestäsi vakavaa, niin omaa harkintaa käyttäen voit katsoa tilanteen läpi sormien (niitäkin olen nähnyt ja lopuksi kaikki on enemmän katastrofaalista). Kahdella sanalla kuitenkin lyhyesti vastaten: JÄTÄ SE."
– 38, sinkku

"Normaali reaktio olisi varmasti suuttua miehelle ja kysyä, mitä herra oikein kuvittelee tekevänsä. Myöhemmin kannattaa käydä vakavampi keskustelu siitä, mikä on suhteessa sallittua ja mikä ei. Jos tämä tapahtuu kerran niin ehkä oppii, ehkä ei. Riippuu paljolti naisen sietokyvystä mutta jos tapahtuu toiseen otteeseen niin on syytä näyttää miehelle ovea. Tässä vaiheessa selittelyt alkavat varmasti mutta niiden on parempi mennä kuuroille korville. Jos ei opi kerrasta, että muita naisia ei kopeloida niin sitten ei opi. Tämä pitäisi olla tajuttu jo siinä vaiheessa, kun päätetään mennä suhteeseen. Humala ei ole pätevä selitys tuohon toimintaan. Siinä ei kelpaa "no mutta, kun olin humalassa niin en tajunnut, että se et ollutkaan sinä". Ehkä alkoholi ei ole hänen juttunsa, jos kontrolli pettää."
– 34, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.