Mainos

Miten suhtautuisit, jos miehesi haluaisi kolmen kimppaan mukaan toisen miehen? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miten suhtautuisit, jos miehesi kertoisi olevansa biseksuaali ja haluavansa teidän yhteiseen sänkyyn toisen miehen mukaan?" kysyy nimimerkki Vaihtelu virkistää.

Näin naiset vastasivat

”Jos kolmen kimppaan ryhtyisin, niin toki mieluummin näin täysheterona ottaisin leikkiin mukaan ylimääräisen miehen. Siltä osin ei siis olisi ongelmaa. Sen sijaan en osaa arvioida, miten suhtautuisin mieheen, joka tuota toista miestä haluaisi. Voisi olla hieman liikaa minulle suoraan sanottuna.”
– 31, sinkku

"Paha sanoa. Periaatteessa voisihan se toimia, mutta jälkikäteen kuitenkin yllättäisi joku ahdistunut mustasukkaisuusmorkkis. Eli vaikka ajatus voisi tavallaan olla hothot, en kuitenkaan taitaisi ryhtyä tähän."
– 31, parisuhteessa

"Minun on hyvin vaikea ennustaa sitä, millaisia tunteita tilanne herättäisi, mutta lähtökohtaisesti minä arvostaisin sitä, että mieheni olisi kertonut avoimesti minulle haluistaan ja tunteistaan. En ainakaan osaisi suuttua siitä, että toinen luottaisi minuun niin, että kertoisi tällaisista ajatuksista."
​​​​​​​– 29, naimisissa

"Mielenkiintoista. Olisihan se kieltämättä aika erikoinen ehdotus, mutta toisaalta tässähän pääsisi itsekin hieman hyötymään, tavallaan. Riippuu ehkä siitä, kuka se toinen mies olisi – pääsisinkö mukaan valitsemaan? Olen avoin ajatukselle. Sen pitäisi olla sitten miehekäs mies, ihan kauheasti ei kiihota ajatus ainakaan stereotyyppisestä homoseksuaalista sängyssäni."
– 30, naimisissa

 

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.