Miten reagoit, jos miehellä ei seisokaan? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miten reagoit, jos miehellä ei seisokaan? Elokuvissa aina sanotaan, että 'sitä sattuu kaikille', mutta sattuuko? Montako erektio-ongelmaa olet kohdannut, ja miten reagoit niihin?" kysyy nimimerkitön.

Näin naisraati vastasi

"Olen kohdannut pari miestä, joilla oli erektio-ongelma. Varsinkin pitkässä suhteessa se haittasi ja vei fiiliksen seksistä. Satunnaisesti ei haittaa, mutta pitkään jatkuessaan johtaa parisuhteen ongelmiin. Suurin ongelma on, jos mies ei suostu hakemaan apua."
– 41, parisuhteessa

"Käsittääkseni kenelle vain voi sattua niin, ettei 'otakaan eteen' oikealla hetkellä. Ihmisen kroppa on ihmeellinen eikä aina pelitä, kuten olettaisi. Ei minunkaan värkkini aina kostu, vaikka niin toivoisin, enkä aina kiihotu tarpeeksi. Jännittäminen on joskus tehnyt temput eikä kumppanilla olekaan seissyt. Joskus taas kondomin pukeminen on aiheuttanut lerpahtamisen. Minusta tällaisesta on ihan turha nostaa haloota tai vääntää jotain draamaa. Yleensä on siirrytty uudestaan suuseksiin, ellei sitten kumppanilla ole mennyt tilanne niin tunteisiin, ettei ole halunnut jatkaa. Suuseksillä olen kyllä saanut miehen taas 'juhlakuntoon' ja on voitu jatkaa puuhastelua."
– 48, sinkku

"Ei aina seiso, ei se ole itsestäänselvyys. Ei nainenkaan aina kostu. Harmittaahan se välillä sekä itseä että miestä, kun 'vehje ei toimi', mutta sitten jätetään akti toiseen kertaan, jos ei vehjettä saada seisomaan. Turha tehdä asiasta isoa numeroa."
– 29, kihloissa

"Ei se haittaa. Pelkkä läheisyyskin on hyvä."
– 36, sinkku

"Olen törmännyt erektio-ongelmiin useamman miehen kanssa, joten olen sitä mieltä, että sitä sattuu kaikille. Usein alkoholi on ollut osasyyllinen. Olen keskustellut asiasta miesten kanssa ja seisokin puuttuminen tai loppuminen ei haittaa, jos osaa tyydyttää minut muuten."
– 30, seurustelee

"No, sitä tosiaan tuntuu sattuvan, jos ei kaikille, niin aika monelle. Eikä siinä mitään, en minä siitä ala syyllistämään. Ehkä ärsyttävintä tilanteessa voisi olla se, jos mies itse reagoi sulkeutumalla kokonaan. Parasta olisi, kun mies hoitaisi tilanteen ja naisen kuin mies ja hoitaisi naiselle orgasmin muulla tavalla."
– 34, parisuhteessa

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat