Miten kovaa tässä saa ajaa? Outo liikennemerkkimoka hämmentää Eurassa – "Joku oli ajatellut säästävänsä pari minuuttia"

0:12

Miten toimisit, jos kohtaisit liikenteessä näin erikoisen näyn?

Pääkuvan video

Venäjältä vai Klaukkalasta? Järjetön hinaussuoritus päättyi rysäykseen

MTV:n haastattelema autoilija kertoo törmänneensä erikoiseen näkyyn poikettuaan viikonloppuna kotikonnuillaan Euran Kauttualla. Ajaessaan Turuntietä kohti Kauttuan keskustaa, kiinnitti hän huomiota erikoiseen liikennemerkkisekamelskaan.

Pientareella oli pystyssä tietyöstä varoittava liikennemerkki ja sen alla ilmoitus 50 kilometrin nopeusrajoituksesta. Kaikki hyvin tähän asti. Välittömästi tämän merkin jälkeen, käytännössä aivan kiinni edellisessä, oli kuitenkin 80 kilometrin nopeusrajoituksesta ilmoittava merkki. Tavallista autoilijaa tottakai hämmentää oikean nopeusrajoituksen lisäksi se, miten tällainen kylttihärdelli on päässyt syntymään.

– Joku oli varmaan ajatellut säästävänsä pari minuuttia aikaa jättämällä 80:n lätkän paikoilleen, kuvan ottanut mies arvelee.

Hän kertoo, ettei suotta hidastanut vauhtiaan viiteenkymppiin vain siksi, että olisi voinut muutamaa senttiä myöhemmin kiihdyttää 80 kilometriin tunnissa.

– En ole koskaan aiemmin törmännyt vastaavaan.

Pitkästä aikaa Euralla vierailleena hän ei myöskään tiedä, onko kylttihirviö ollut paikoillaan pitkäänkin.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja