"Mitä väliä, paljonko on päällä!"

Kesä nostaa pinnalle vuodesta toiseen joukon ilmiöitä, jotka herättävät monenlaisia mielipiteitä. Liana Kaarina kertoo, mitä hän tuumaa muun muassa kesäflirtistä ja paljastavasta pukeutumisesta.

Kesäterassit

En juo enää alkoholia, joten en juuri harrasta terasseja. Kansankuva vaihtuu kesäterassien myötä hieman negatiiviseksi, kun moni ottaa liikaa.

Torikahvilat ovat sen sijaan kivoja. Sätkä hampaaseen, ja nautin hetken olostani. Olen joutunut harjoittelemaan paikallaan olemista menemällä puiston penkille kuuntelemaan lintujen laulua.

Paljastava pukeutuminen

Ihminen on syntynyt alasti. Mitä sillä on väliä, paljonko on päällä! Jos minulla olisi vielä kunnon vartalo, kulkisin melkein ilman vaatteita.

Sen verran vanhoillinen kuitenkin olen, että miehellä pitäisi olla terassilla päällä jonkinlainen paita. Isomahaiset, paidattomat miehet ovat aika iljettäviä.

Flirtti

En ole enää niin kiinnittänyt tähän huomiota, mutta kyllä kai kesäflirtti on ihan tervettä. Sen sijaan olen pannut merkille kauppatorilla vanhat parit, jotka kulkevat käsi kädessä. Se on ihanaa!

Valoisat yöt

Olen nukkuja; jos en nuku 8 tuntia yössä, voin huonosti. Olen ripustanut makuuhuoneeseeni pimennysverhot, muuten unista ei tule mitään. Etelässä olen tottunut siihen, että yöllä pitää olla pimeää.

Kesäheila

Kesällä voi löytää heilan, mutta en pidä itse termistä, koska se on väliaikaista, vain kesän kestävää.

Minulla on itsellänikin ihania muistoja nuoruudesta. Olimme turneella Ossi Ahlapuron kanssa, kiersimme Suomea ja meillä oli ihana kesärakkaus.

Studio55/Jenni Kokkonen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja