Mitä mies ajattelee tuijottaessaan naisen takamusta? Miehet vastaavat

Miksi mies tuijottaa naisen takamusta, ja mitä hän ajattelee niin tehdessään? Selvitimme vastauksen.

"Mitä ajattelette, kun tuijotatte naisen takapuolta esimerkiksi kaupassa ? Olen nähnyt useita miehiä, jotka sitä tekevät”, kysyy natasha.

Näin miesraatimme vastasi:

"Dear Natsku! Me ajatellaan, että hitto, kun on hyvä takapuoli. Ei me pahalla, sori."
- Mies, 31, sinkku

"Ajattelen, että onpa hyvä perse."
Mies, 41, sinkku

"Hyvä Natasha, ajattelemme: muistinko sammuttaa lieden, ostaisinko homejuustoa, HIFKin matsia, naapurin rouvaa, olikohan uuden porakoneeni takuu vielä voimassa, minne jätin auton, onkohan vaimolla taas jotakin valitettavaa, onpas taputeltava pylly, paljonkohan loton täysosuma olikaan, miltähän tuo näyttään ilman vaatteita/vähemmän rumissa housuissa, sauna varmaan pitäis lämmittää... Ajatus laukkaa kuin ravihevonen, ei voi sanoa tarkasti."
– Mies, 45, naimisissa

”Hei natasha. Olet nähnyt useita miehiä katsomassa pyllyjä? Kaikki miehet sitä tekevät. Ilmiö on enemmän kiinni kohteesta kuin tekijästä (siitä, että onko hyvä pylly). Ei siinä mitään ajatella, se on vaan näitä luonnollisia juttuja, vaistojen aktivoimaa käytöstä, paitsi ehkä eunukeilla."
– Mies, 31, tapailee

 

"En mä tuijota! Muuta kuin aina, jos vähänkin näyttää ruumiinrakenne siltä, että peppu voisi olla hyvä. Oon aivan puhtaasti farkkupeppumies. Myöskin rinnalle on tullut trikoopeppujen tuijotus esimerkiksi salilla. Mikä sen mukavampaa kuin keväällä hyvä farkkupeppu, jota siitä tietoinen nainen kantaa."
– Mies, 35, naimisissa

"Omalla kohdalla en voi puhua, että tuijottaisin ihan yleisesti kaikkia takapuolia, sillä itseäni viehättävät takapuolessa pyöreät muodot, jotka ovat sopusoinnussa muun kropan kanssa. Kapea vyötärö yhdistettynä pyöreisiin, tiukkoihin pakaroihin ja hyvään ryhtiin kääntää kyllä väkisin pään varsinkin, jos jalassa on tiukat farkut. Latteat, lihavat tai jotenkin muun kropan kanssa epäsuhdat takapuolet tai huonoryhtiset kropat eivät saa tuijottamaan. Kyse on ensisijaisesti siis visuaalisesta ärsykkeestä. Alan tuijottaa tietyn muotoisia ja -kokoisia peppuja, sillä pidän niitä kauniina ja seksuaalisesti kiihottavina. Jos ihan varsinaisia ajatuksia miettii niin itselläni tulee ensin mieleen, että "oho, onpa hyvä perse". Sen jälkeen, että "miltähän tuo peppu näyttäisi pikkareissa tai paljaana", ja sen jälkeen alkaakin jo mielikuvitus laukata vähän villimpään suuntaan."
– Mies, 36, naimisissa

"Jaa-a. Ehkä ajattelen kinkkukiusauksen reseptiä? ;) No joo, pyrin todellakin olemaan tuijottelematta (sanan varsinaisessa merkityksessä), mutta naiskauneudella on taipumus viedä huomio kuin varkain: siis eipä sitä tule hirveästi ajateltua, kun huomaamattaan vilkaisee ohi lipuvaa naishenkilöä. Ei se katse sinänsä, vaan se asenne, mille antaa vallan. Tiedän ystäväpiiristä muutamiakin miehiä, jotka paljastavat ajatuksensa jollakin seksistisellä kommentilla kyseisen tilanteen jälkeen, mutta omasta puolestani ainakin yritän olla lankeamatta tällaisiin ajatuksiin. Miten se sitten aina onnistuukaan, noh, kaupassa nähdään."
– Mies, 39, sinkku

"Itse aattelen aina, että "onpa hyvä peppu" ja välillä joudun shokkitilaan sen pepun koosta ja mietin, onko niille eri kokoisia pönttöjä. Itse olen enemmän tissien perään, mutta on se mukava välillä katseella seurata salaa peppujakin. Luulen, että tässä on kuitenkin kyseessä neanderilaisen alkuajan peruja. Voisi ajatella, että perän kiinnostus tulee niinkin kaukaa ja siinä on jotain, mikä kuuluu geeneihin, jopa huomaamatta. En suunnittele katsovani, vaan se tuntuu jotenkin vain tapahtuvan. JA vaikkaolen 110% aivan hetero, niin kyllä seuraan, jos miehelläkin hyvä perse. Se ei ole seksuaalista, se on vainn kateutta.”
– Mies, sinkku, 47

"Tuijottelu on ehkä vähän voimakas ilmaisu, joskaan ei täysin mahdoton joidenkin kohdalla. Hyvännäköinen takapuoli vie huomion, ja tämän seurauksena mies kiinnostuu enemmän naisesta, ainakin, jos on sinkku. Mitä ajattelemme? Noh, se on yksinkertaista: jos vilkaisemme toisen kerran tai pidempään, niin pidämme siitä, mitä näemme. Varsinaisia sanoja ei välttämättä ole, emme ala mielessämme analysoimaan sitä, mitä katsomme. Kyse on paljolti naiskauneuden arvostamisesta, joskin tuijottelu on vähän yliammuttua."
– Mies, 33, sinkku

”Onpa hyvä perse!"
"Ihmeellisen muotoinen"
"V*tun ruma vyö tossa"
"Tuon ikäisen ei pitäisi käyttää Miss Sixtyjä"
"Laihduttaisi vähän."
"Millanenkohan tuo on alasti?"
"Panettaa."
"Ei saatana, ei mitään itsekritiikkiä tuollakaan."
"Miksi?"
"Menisikö toi TOP femmaan ever?"
”Ei saakeli, tuo on salettiin joku 15-vuotias, mä oon likanen!"
"Millanekohan naama tuolla on?"
”Miten noin lihavalla voi olla noin hyvä perse?"
"Miten noin hyväkroppasella voi olla noin huono perse?"
”Miksi jengi ei osaa ostaa istuvia farkkuja?"
”Hyvä perse, vaikka on joku 45-vuotias, jes."
”Oliskohan pokkaa läpsästä vaan ihan pokkana?”
– Mies, 36, avoliitossa

Lue myös:

    Uusimmat