Mitä ihmettä? Leijonat pelaa tänään maailmanmestaruudesta – voit vaikuttaa asiaan

Jääkiekon MM-turnaus on tältä vuodelta peruttu, mutta Suomi pelaa tänään siitä huolimatta maailmanmestaruudesta – virtuaalisesta sellaisesta. Loppuottelun vastustaja on jokseenkin yllättävä.

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF on pyörittänyt virtuaalista jääkiekon maailmanmestaruusturnausta, jossa ottelut on järjestetty päivinä, joina ne olisi pelattu varsinaisissakin MM-kisoissa. Otteluiden lopputulos on ratkennut fanien antamien äänien ja IIHF:n mystisen taikakaavan yhdistelmällä.

Nyt turnauksessa on päästy jo mitalipelivaiheeseen. Suomi kohtaa tänä iltana kello 21.20 loppuottelussa Latvian. Välierässä Leijonat kukisti Tshekin jatkoajalla 5–4 ja Latvia peittosi Slovakian 5–4.

Suomi ja Latvia pelasivat molemmat alkulohko B:ssä. Latvia voitti sen 20 pisteellä, Suomi oli toinen pinnan perässä.

Latvia on voittanut turnauksessa tähän asti kaikki pelinsä – Suomen ainoa tappio on tullut toistaiseksi juuri Latvialle alkulohkossa jatkoajalla 6–7.

Olisiko tänään revanssin paikka? Ja: torille – turvavälien kanssa?

Äänestämään pääsee tästä IIHF:n linkistä.

Subilla esitetään puolestaan tänään kello 20.00 alkaen Jäätävät Leijonapelit -sarjan loppuotteluna viime kevään MM-finaali Kanada–Suomi. Unelmien MM-kisat -ohjelma tänään MTV3-kanavalla kello 22.35.

Lue myös:

    Uusimmat