Mainos

Mitä ihmettä - rinnat kasvavat hieronnalla?

Rintojen hoito ja hieronta saa naiselliset kurvit kukoistamaan. Tantrakouluttajan mukaan oikeilla menetelmillä on mahdollista saada rinnat kiinteytymään ja kasvamaan.

Tantrisen maailman ihmeet ovat monet: Tantrakouluttaja Asko Nummela on laatinut ohjekirjasen, jossa kerrotaan kuinka rinnat saa kiinteytymään ja kasvamaan tantrisin menetelmin. Ohjeissa on mukana esimerkiksi rintojen jumppaa sekä ruokavaliovinkkejä.

– Rintoja voidaan kasvattaa ja kiinteyttää tantrisin menetelmin hyvin luonnollisesti, edullisesti ja terveellisesti, Nummela kertoo.

Rinnat ovat pääosin rasvakudosta, mutta Nummelan mukaan rintahieronta virkistää verenkiertoa ja energiankulkua myös rinnoissa. Kuonan poistuminen saa rinnat kukoistamaan.

– Rintoihin kertyy helposti kuonaa, ja lymfahieronta poistaa sitä. 95% deodoranteista sisältää alumiinia, joka kulkeutuu kainalosta rintoihin.

Hierontahoidolla on turha tavoitella D-kuppia, mutta hieronta kaunistaa ja terhakoittaa rintoja. Rintahieronnasta on hyötyä myös miehille, jotka tavoittelevat kiinteitä rintalihaksia.

Tästä syystä rinnat veltostuvat

– Suurin todellinen ongelma naisilla on rintojen veltostuminen. Rinnat saattavat veltostua monestakin eri syystä, suurin syy on rintaliivien jatkuva käyttö. Kun rintoja tuetaan liikaa, niiden luonnollinen ryhdikkyys ja kimmoisuus häviää. Tietysti myös ihon elastisuudella on merkitystä asiassa, hän sanoo.

Liian piukat rintaliivit veltostuttavat rinnan.

– Suuri osa naisista on lukkiutunut liian pieniin rintaliiveihin. Jotkut käyttävät samaa kokoa, johon he ovat nuoruudessa tottuneet tai joku haluaa väen vängällä ahtautua tiettyyn kokoon. Silloin energia ei kierrä rinnan alueella. Samoin miehillä liian piukat housut aiheuttavat erektio-ongelmia, Nummela vertaa.

Rintaliiveittä kulkeminen ei ole Nummelan mukaan haitallista rinnoille.

– Olen nähnyt asiakaskunnassani naisia, jotka eivät käytä rintaliivejä lainkaan, mutta silti heillä on niin kiinteät rinnat, että niitä voisi erehtyä luulemaan rintaimplanteiksi.

Ruokavalio muovaa rinnan kokoa

– Ruokavaliolla on myös erittäin suuri vaikutus rintojen hyvinvointiin ja kasvuun. Ruoan avulla voidaan säädellä rintojen kokoa, Nummela sanoo.

Puhtaat ravintorasvat ovat esimerkiksi tärkeitä ruokavaliossa.

– Rasvasta on tehty liian iso syntipukki kaikkeen - onhan ihmisen aivoistakin 60 prosenttia rasvaa, joten kyllä sitä tarvitaan. Olin juuri ravitsemusasiantuntija Paula Heinosen luennolla, ja hän toi vahvasti esiin rasvan tärkeyttä. Rasvaa tulisi saada etenkin kylmäpuristettujen öljyjen kautta. Liiallinen käsittely pilaa elintärkeät ainesosat rasvasta.

MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.