Mitä deittisivustoja ja -sovelluksia suomalaiset käyttävät? Katso kyselyn tulokset

MTV Lifestyle kyseli lukijoiltaan millaisia deittisivustoja ja -sovelluksia he käyttävät. Kaksi nousi ylitse muiden.

MTV Lifestyle selvitti, millaiset deittisivustot ja deittisovellukset ovat tällä hetkellä suosiossa. Kyselyyn vastanneet valitsivat käyttämänsä palvelun 15 eri deittisovelluksen ja -sivuston joukosta. Kaikki 15 vaihtoehtoa keräsivät ääniä.

Selkeästi suosituin deittisivusto oli Suomi24Treffit, jota ilmoitti käyttävänsä noin 21 prosenttia vastaajista. Tämän jälkeen suosituimpia sivustoja olivat Victoria Milan -sivusto, jota noin kahdeksan prosenttia vastaajista ilmoitti käyttävänsä. Tämä deittisivusto yhdistää varattuja ihmisiä yhteen. Suhteellisen paljon ääniä saivat myös Deitti.net, Match.com ja Happy Pancake-sivustot.

Deittisovellusten suosikki ei tullut yllätyksenä. Kyselyyn vastanneista lähes 30 prosenttia ilmoitti käyttävänsä Tinderiä. Harva vastaajista ilmoitti käyttävänsä jotakin muuta deittisovellusta. Kyselyn perusteella toiseksi suosituin sovellus on OKCupid, jota noin kolme prosenttia vastaajista ilmoitti käyttävänsä.

Eräs lukijoistamme kommentoi Tinderin käyttöä seuraavasti:

"Tinder on yllättävä positiivinen kokemus kokemattomalle "nettideittailijalle". Olen kohdannut sen kautta mielenkiintoisia ihmisiä ja uskaltautunut juttelemaan small talkia tuntemattomien kanssa. Vaikka sovellus on aluksi pinnallinen, sen kautta on myös löytynyt sielunmaisemaltaan samankaltaisia ihmisiä. Toki myös niitä seksinruinaajia löytyy, mutta onneksi ne voi sitten heti poistaa. Lisäksi teki hyvää itsetunnolle, kun niitä sopivia matcheja tuli aluksi hurja määrä!" Nainen, 28.


Deittisivusto tai -sovellusKäyttäjien määrä (prosentti)
Tinder29,03
Suomi24 Treffit20,97
Victoria Milan8,06
Match.com6,45
Deitti.net6,45
Happy Pancake6,45
Eliittikumppani4,48
Ashley Madison3,23
Firstdate3,23
OKCupid3,23
Easyflirt1,61
How About We..1,61
Plenty of Fish1,61
Zoosk1,61
Grindr1,61


Lue myös:

    Uusimmat