Mistä tämä tuli? Leo Komarov täräytti voittomaalin juuri ennen summerin soimista

Leo Komarovia ei ole totuttu näkemään ratkaisijan roolissa jääkiekkoliiga NHL:n pudotuspeleissä. Nyt New York Islandersin suomalaishyökkääjä iski pudotuspelikesän ensimmäisen maalinsa ja kyse oli vielä voitto-osumasta, kun Philadelphia Flyers kaatui toisen kierroksen kolmannessa ottelussa lukemin 3–1.

Derick Brassard tarjoili toisen erän lopussa kiekon Philadelphian maalin sivustalta veräjän eteen Komaroville. Limppu ei tullut Komaroville ihanteellisesti, mutta rouhijana tunnettu hyökkääjä sai pelivälineen luistimellaan haltuun ja räppäsi sen rystyllään maalia kohti. Kiekko lipui Flyers-maalivahti Carter Hartin patjojen kautta juuri maaliviivan yli. Erä oli Islandersin 2–1-johtomaalin syntyessä juuri päättymässä, ja pelikello pysähtyi aikaan 39.54.

Islanders-kapteeni Anders Lee kaunisteli kolmannen erän alkuminuuteilla lukemiksi 3–1 painettuaan kiekon ylivoimalla häkkiin. Islandersin 1–1-tasoituksesta oli vastannut Matt Martin, ja Philadelphian tekemästä ottelun avausmaalista Tyler Pitlick.

Islanders johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 2–1, kun jatkopaikkaan vaaditaan neljä kiinnitystä. Komarovilla on tämän kauden pudotuspeleistä yhdeksän ottelun saldona tehopisteet 1+2.