Mistä miehet keskustelevat eniten, kun he keskustelevat naisista? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mistä miehet keskustelevat eniten, kun he keskustelevat naisista?" kysyy RM.

Näin miehet vastasivat!

"Ulkonäöstä. Lähinnä rinnat, takapuoli ja kasvot. Omien kumppaneiden ulkonäöstä ei puhuta, paitsi joskus niissä tilanteissa, joissa seurustelusuhde on tuore. Tai silloin, kun se, jonka kumppanista puhutaan, ei ole paikalla, mutta näitä tapahtuu todella harvoin. Yleensä keskustelu on kommentointia vieraiden naisten ulkonäöstä."
– 37, naimisissa

Hei äräm. Ulkoisten ominaisuuksien lisäksi miehet keskustelevat syistä, miksi naiset ovat niin vaikeita, vaikka ovat niin ihania."
– 32, tapailee

”"Jos miehet puhuvat vaimoista tai tyttöystävistä, yleensä keskustelut koskettavat näiden monimutkaista ajattelutapaa, ärsyttäviä piirteitä, nalkutusta tai muuta vastaavaa. Tästä kaikesta puhutaan kuitenkin ihan hyvällä, loppujen lopuksi. Jos taas miesporukassa on puhe muista naisista, kyllä ne aiheet yleensä liittyvät ulkonäön tai petitaitojen kehumiseen."
– 41, sinkku

"Hyvä RM: yleensä miehet eivät kauhiasti keskustele naisista, mutta jos niin tekevät, korkeintaan siitä, millaisia pirttihirmuja ovat sattuneet valitsemaan, ja niiden pirttihirmujen älyvapaista vouhotuksista."
– 45, naimisissa

"Harvemmin mitään kovin syvällisiä, eli eiköhän se ole eniten semmoista ulkonäön ja luonteen kommentointia."
– 27, sinkku

"Varmaan siitä, kun he ärsyttävät niin monesti, mutta ilmankaan ei voi olla."
– 23, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat