Mainos

Mistä ilmestyivät mystiset Samurai-saappaat pikkutytön valokuvaan?

Nelivuotiaan pikkutytön kuvan taustalle mystisesti ilmestyneet saappaat villitsevät haamuteorioihin mieltyneitä internetissä. 

ABC News -nettisivusto kertoo, että kyseessä on tavallinen turistikuva, jonka tytön isä otti lapsestaan Zushissa sijaitsevan rannan edustalla Kanagawan prefektuurissa Japanissa. Kun isä myöhemmin selasi otoksiaan, huomasi hän yhdessä täysin tyhjästä ilmestyneet miehen jalat ja saappaat.

– Otin samasta paikasta samalla hetkellä useita kuvia, mutta vain yhdessä näkyivät saappaat, sanoo kuvatun tytön isä Martin Springall.

Kuvan ottaneen Springallin mukaan kuva on aito, eikä hän ole käsitellyt sitä millään tavalla. 

Mistä saappaat ovat kuvaan ilmestyneet, se on isän mukaan täydellinen mysteeri.

– Tyttäreni on todella ujo, eikä hän suostuisi kuvaan, jos joku seisoisi hänen takanaan. Ja minä olisin sen varmasti huomannut, Springall vakuuttaa. 

Springall kertoo säikähtäneensä perin pohjin nähtyään kuvan. Myöhemmin hän näytti sen ystävälleen, joka julkaisi sen kiinnostavia nettilinkkejä jakavalla Reddit-sivustolla ”Ghosts” (haamut)-alaotsikolla, minkä jälkeen teorioista ei ole tullut loppua. 

Moni uskoo, että kuvaa on käsitelty tai se on pelkkä optinen harha. Jotkut kuitenkin uskovat, että kuvassa näkyvät jalat kuuluvat Samurai-haamulle, koska kuvanottopaikan lähellä on entinen Samuraiden hautausmaa. 

– Joidenkin mielestä kyseessä voisi olla Toisen maailmansodan merisotilas, Springall sanoo.

Kuvassa esiintyvä tyttö on vakuuttunuy siitä, että saappaat kuuluvat kiltille henkiolennolle. 

– Tyttäreni mielestä koko juttu on ihan hassu. Hän uskoo, että se on haamu, mutta ei pelottava haamu vaan kiva, Springall kertoo.

 
 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.