Lola Odusoga poseerasi Suosikki-lehdelle mekossa, jonka alla ei ollut rihman kiertämää – "Aika monesta kodista on löytynyt se juliste, näin olen kuullut"

Ennen Miss Suomi -titteliään Lola Odusoga osallistui Bahamalla järjestettyyn kauneuskisaan, jonka omisti Donald Trump.

Lola Odusoga nousi koko kansan tietoisuuteen vuonna 1996, kun hän sai Miss Suomen kruunun päähänsä. Miss Suomi -kisat eivät olleet hänelle kuitenkaan ensimmäiset kauneuskisat, sillä vuotta aiemmin hän tuli toiseksi Suomen Neito -kilpailussa. Tästä ajasta Odusoga julkaisi Instagram-tilillään kuvamateriaalia. 

Tultuaan toiseksi Suomen Neito -kisassa, Odusoga lähti edustamaan Suomea Bahamalle. Hän kertoo Instagram Tarinoissa, että kisoja varten tuli valmistaa fantasia-asu, jonka hänen mallitoimistonsa venäläistaustainen työntekijä oli loihtinut. 

Kyseinen asu oli läpinäkyvää kangasta ja kriittiset paikat olivat peitetty lateksilla, joka muodosti asuun pantterikuvion.

– Sen alle ei voinut laittaa mitään, ei siis yhtikäs mitään. Mekko ei venynyt muuta kuin sivukohdista ja piti ottaa sentin askeleita, että sen helma ei nousisi, Odusoga naurahtaa videolla. 

Odusogan asu oli esitetty myös medialle, jonka myötä hän oli päätynyt Suosikki-lehden julisteeseen. 

– Aika monesta kodista on löytynyt se juliste, näin olen kuullut, Odusoga kertoo. 

Odusoga paljastaa, että Bahamalla järjestetyt kisat olivat nykyisen Yhdysvaltain Presidentin Donald Trumpin omistamat.

– Suomessa se kulki nimellä Donald Trump mallikilpailu. Oikealta nimeltään se oli American Dream World ja me naiset oltin American Dream Girl, rakkaalla kisalla oli siis monta lempinimeä. 

Lue myös:

    Uusimmat