Missä tankata halvimmalla? Tämä kaupunki on nyt tarkan markan autoilijan ykköskohde

Uskaltaako uusia dieselautoja enää ostaa? 1:50
Vieläkö dieselauto on järkevä ostos? Katso videolta Autoalan Tiedotuskeskuksen liikenteen erityisasiantuntijan Hanna Kalenojan arvio.

Yhdessä kaupungissa myydään polttoainetta nyt muuta Suomea edullisempaan hintaan. Sekä diesel että 95- ja 98-oktaaniset bensiinilaadut ovat kaikkein halvimmillaan tällä hetkellä Oulussa.

Oulu on tällä hetkellä hyvä paikka tankata autoaan. Kaupunki on suorastaan ylikorostettuna Polttoaine.netin halvimpien tankkauspaikkojen listoilla.

95-oktaanisen bensiinin osalta kolme halvinta huoltoasemaa löytyy Oulusta. 20 edullisimman kärkeen mahtuu vain viisi asemaa Oulun ulkopuolelta. Kaikkein edullisin 95-oktaaninen on myynnissä Polttoaine.netin mukaan Limingantullin Neste-kylmäasemalla, jossa sitä on saanut tankata 1,969 euron litrahinnalla. Kittilän Teboililla hinta oli eilen peräti 2,389 euroa litralta.

20 halvimmman 98-oktaanisen tankkauspaikan joukossa on 11 oululaista huoltoasemaa. Suomen halvin ysikasi löytyy samaiselta Limingantullin Nesteeltä, mutta alle kahden euron hintaa ei kannata odottaa, sillä kaupat tehdään 2,059 eurolla per litra. Kallein hinta löytyy ysivitosen tapaan Kittilän Teboililta, mutta ysikasista saa pulittaa 2,459 euroa litralta.

Dieselautoilijoista onnekkaimmat asuvat niin ikään Oulun ympäristössä. 10 edullisimmasta diesellitrasta 7 tankataan Oulussa. Huokeimmat hinnat löytyvät Limingantullin Prisman ABC-asemalta, jossa diesel maksaa 2,014 euroa litra. Ero kalleimpaan on suuri, sillä Paltamon Nesteellä yksi diesellitra maksaa hurjat 2,649 euroa.

Lähde: Polttoaine.net

Lue myös:

    Uusimmat