Miss Universum kisoihin matkustava Rosa-Maria Ryyti: Kuntokuuri on purrut

Hallitseva Miss Suomi on saavuttanut tavoitemittansa viime hetkellä.

Tiistaina Miss Universum -kisoihin matkustavaa Rosa-Maria Ryytiä jännittää enää pitkä lentomatka. Muuten hän kokee olevansa niin valmis kisoihin kuin voi olla.

Ryyti suuntaa huomenna tiistaina kohti Las Vegasia ja Miss Universum -mittelöitä.

– Kaikki on nyt mukana ja valmiina. Lentokoneessa voin ajatella, että pahin stressi on ohi ja laittaa viime hetken moodin päälle. Perillä tarvitsee enää mennä virran mukana ja edustaa. Täytyy rentoutua ja olla oma itsensä, hyväntuulinen Ryyti pohtii MTV.fi:lle.

21-vuotias Ryyti komennettiin aiemmin syksyllä tiukemmalle kuntokuurille ja hän sai myös palautetta some-käyttäytymisestään. Nyt kaunotar kertoo olevansa valmis kilpailuihin niin fyysisesti kuin henkisestikin. Tavoitemitat ja -paino on saavutettu oikealla ruokavaliolla ja liikunnalla.

– Tavoitteiden saavuttaminen vaatii kovaa työtä, mutta oli sen arvoista. Aamuaerobiset ennen aamupalaa on parhaat. Itse menen tunniksi kävelylle.

Treenaamisen lisäksi Ryyti on harjoitellut lavakävelyä ja esiintymistä sekä kasannut puvustoa.

Fantasiapuvussa syksyn sävyjä

Puvustoon kuuluu muun muassa Ryytin ja Biancaneven toimitusjohtaja Elina Louerannan suunnittelema fantasiapuku Ruska, jonka inspiraationa toimi Victoria’s Secretin vuoden 2015 mallisto.

– Ajattelimme, ettei oteta perinteistä kansallispukua tai Lumikuningatarta, vaan tuodaan jotain uutta. Ruska on nätti, joten halusimme sen mukaan pukuun, Ryyti kertoo suunnitteluprojektista.

Kilpailussa Ryyti aikoo antaa kaikkensa ja pyrkiä mahdollisimman pitkälle.

– Finaalipäivää odotan eniten. Vaikka en itse siinä ole välttämättä mukana.

Kohti Las Vegasin jouluvaloja

Päivää ennen lähtöä nuorta naista jännittää pitkä lentomatka ja se löytävätkö laukut perille. Tunnelma on kuitenkin odottava ja innostunut.

– Odotan kaikkia uusia kokemuksia ja ihmisiä. Huippua päästä käymään Jenkeissä ja vielä Vegasissa! Siellä on varmaan makeat jouluvalmistelut. Rakastan joulua yli kaiken! Vaikka en pääsekään näkemään Helsingin jouluvaloja, niin eiköhän niitä ole riittävästi Las Vegasissa, missi naurahtaa.

– Menen yksin sinne, mutta äiti ja isäpuoli tulevat katsomaan viimeisellä viikolla. He ovat sen viikon kanssani samassa hotellissa. On siinä sitten äiti lähellä, kun tarvitsee!


Lue myös:

    Uusimmat