Shirly Karvinen vartaloa nuolevassa haalarissa – alatissi vilahti

Hallitseva Miss Suomi nähtiin vuoden 2017 Miss Suomi -semifinalistien julkistamistilaisuudessa rohkeassa asussa.

Hallitseva Miss Suomi Shirly Karvinen, 23, oli paikalla tänään tiistaina 16. toukokuuta Vantaalla Villa Grandessa vuoden 2017 Miss Suomi -kisan semifinalistien julkistamistilaisuudessa.

Karvinen säväytti tilaisuudessa rohkealla pukeutumisellaan: hänellä oli yllään nudenvärinen, ihoa nuoleva haalariasu, joka paljasti rintojen alaosan.

Miss Suomi seurustelee televisiostakin tutun personal trainerin, Vertti Harjuniemen, 32, kanssa. Harjuniemi on mukana valmentamassa tämän vuoden Miss Suomi -semifinalisteja kisataipaleelle.

Shirly Karvinen vitsaili aiheesta poikaystävänsä nimen tultua esille lehdistötilaisuudessa.

– Tämä vartalo on Vertin aikaansaannos, Karvinen totesi naurahtaen.

Shirly Karvinen kertoi MTV.fille keväällä, että hänellä ei ole kiirettä muuttaa saman katon alle rakkaansa kanssa.

– Rakkauselämässä pyyhkii hyvin! Vertti asuu Tampereella ja minä Helsingissä. Meillä on vähän niin kuin kaksi kotia eri kaupungeissa. Se on ihan mukavaa. Välillä se on toki vähän raskasta olla niin kaukana toisesta, mutta toistaiseksi mennään näin. Ehkä sitten jonain päivänä sitten katsotaan uusiksi asumisjärjestelyjä, sitten kun aika on kypsä, Karvinen totesi.

– Näissä asioissa ei kannata hosua. Varsinkin, kun on kerran jo tehnyt sen virheen, että on muuttanut liian aikaisin jonkun kanssa yhteen ja sitten on laitettu lusikat jakoon. Voin kertoa, että sellaisen kokemuksen jälkeen on huomattavasti varovaisempi.

Shirly Karvisen missivuosi jatkuu syksyyn asti. Uusi Miss Suomi kruunataan syyskuussa.

Lue myös:

    Uusimmat