Mainos

Mikä muodonmuutos! Miss Suomi Shirly Karvinen vaihtoi mustat hiukset vaaleaan kesätukkaan

Hallitseva Miss Suomi on yksi uuden Pää edellä -komediasarjan vierailevista tähdistä.

Miss Suomi Shirly Karvinen, 24, on vaihtanut hiustensa väriä. Tummatukkaisena koko missivuotensa ajan julkisuudessa nähty Karvinen hehkui vaaleatukkaisena Elisa Viihteen uuden Pää edellä -tilannekomediasarjan lanseeraustilaisuudessa Helsingin keskustassa.

– Vielä on itsellä vähän totuttelemista hiusten uuteen väriin. Olin niin tottunut siihen, että minulla on musta tukka. Nyt, kun ei enää olekaan mustatukkainen, sitä on peiliin katsoessa vähän niin, että kuka tuo oikein on, Shirly kertoo MTV.fille nauraen.

– Miss Universum -kisojen jälkeen oli sellainen olo, että kaipasin jotain uutta. Se oli niin pitkä prosessi ja kun menestys ei ollut toivottu, niin Suomeen palattuani halusin todella jotain uutta. Muutin isompaan asuntoon ja sitten vaihdoin myös tukan väriä. Se on tehnyt hyvää.

Shirly Karvisen missivuosi jatkuu syksyyn asti.

– Syyskuuhun asti mennään, eli vuodesta tuli odotettua pidempi. Tieto ei tullut yllätyksenä, sillä siitä oli ollut puhetta missiorganisaation toimistolla, Shirly sanoo.

– Kun sain tietää siitä, olin asiasta positiivisella mielellä. Vuosi on kuitenkin niin lyhyt aika, että jos saa enemmän aikaa olla Miss Suomena, kyllä sen ottaa mieluusti vastaan. Tällainen asia tapahtuu kuitenkin vain kerran elämässä.

Shirly Karvinen on yksi Kalle Lambergin, Lauri Tilkasen, Ylermi Rajamaan ja Kai Vaineen tähdittämän Pää edellä -tilannekomediasarjan vierailevista tähdistä. Elisa Viihteen alkuperäissarja on katsottavissa ensi elokuussa.

---

Artikkelia muokattu 25.4.2017 klo 12.50: korjattu Shirly Karvisen ikä oikeaksi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja