Missikaunottaret poseeraavat jäätävissä olosuhteissa – riisuutuivat pakkasella bikineihin

1:10
Katso naisten jäätävät bikinikuvat videolta!

Vuoden 2020 Miss Suomi -kilpailun voittajat poseeraavat hyytävissä pakkaskuvissa.

Miss Suomi Viivi Altonen, perintöprinsessat Laura Hautaniemi ja Noona Pölkki sekä Miss International Finland Anna Merimaa poseeraavat jäätävissä olosuhteissa. Kaunottaret uskaltautuivat riisuutumaan bikineihin ja uimapukuihin lumen ja pakkasen keskellä.

Kuvauspaikkana on toiminut Vuokatin Aatelin Keisari-huvila, jossa kuvattiin viime vuonna Temptation Island Suomi -sarjan kahdeksas tuotantokausi. Katso naisten jäätävät bikinikuvat videolta!

Missitiedotteen mukaan kaunottaret ovat päässet etenemään missiurallaan koronarajoitusten puitteissa.

Miss Suomi Viivi Altonen on muuttanut uudelle paikkakunnalle.

 –Tasapainottelen työn, opiskeluiden sekä Miss Universum -kilpailuihin valmistautumisen välillä. Kiirettä pitää, mutta nautin kaikesta, mitä teen. Henkisestä hyvinvoinnista on tullut entistä tärkeämpää, kun omaa aikaa on vähemmän. Haluan tehdä itselleni ikimuistoisen vuoden ja olen jo nyt päässyt tekemään vaikka mitä asioita, jotka tulen muistamaan aina, tiedotteessa kerrotaan.

24-vuotias Altonen kertoo tekevänsä omaa juttuaan ilman suurempia paineita.

– Uskon, että iän tuoma tietty kypsyys on auttanut minua siinä, etten koe hirveästi paineita. Teen omaa juttuani ja luotan itseeni. Jokainen meistä on erilainen ja olen hyväksynyt sen. Totta kai välillä tulee paineita niin julkisuuden ja ulkonäön suhteen, mutta yritän olla ottamatta siitä stressiä.

Miss Suomi ja perintöprinsessat kruunattiin syksyllä 2020.

Katso videolta kaikki kuvat!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja