Miss Suomi -finalisti Eveliina Tikka joutui kohuotsikoihin myrskyisästä suhteestaan Tuomas Enbuskeen – kertoo nyt, millaisissa väleissä he ovat

3:18
Miss Suomi -finalisti joutui aiemmin kohuotsikoihin suhteestaan Tuomas Enbusken kanssa – onko tällaisesta hyötyä vai haittaa, Eveliina Tikka?

Eveliina Tikka kertoo suhteestaan ex-puolisostaan Miss Suomi -finaalikymmenikön esittelytilaisuudessa. 

Eveliina Tikka osallistui Miss Suomi -kisaan vuonna 2017, mutta tuolloin hänen tiensä ei kuitenkaan auennut finaaliin saakka.

Nyt, neljä vuotta myöhemmin Tikka kokeilee jälleen siipiään Miss Suomi -kisassa. Hän mittelöi Suomen kauneimman kruunusta yhdessä yhdeksän muun finalistin kanssa.

Kisa täyttää tänä vuonna 90 vuotta ja sen kunniaksi on järjestetty All Stars -finaali, jossa kymmenen kaunotarta ovat tuttuja aiemmilta vuosilta. Mukana on myös perintöprinsessa.

Neljässä vuodessa Tikka kertoo saaneensa rutkasti itsevarmuutta.

–  Vaikka en päässytkään finaaliin, en jäänyt kotiin kuitenkaan itkemään. Lähdin edustamaan Suomea Miss Grand International kisaan. Se oli oikea luksuskilpailua, meitä lennätettiin yksityiskoneella kolmeen eri maan osaan. Sen jälkeen kävin edustamassa Suomea Puolassa järjestetyissä kauneuskisoissa, sekä Dubaissa, jossa pääsimme seuraamaan F1-kisaa.

Tikka nousi missivuotensa jälkeen kohuotsikoihin suhteestaan toimittaja Tuomas Enbuskeen. Seiska uutisoi aika-ajoin heidän riitaisasta parisuhteestaan ja lopulta suhde päättyi eroon.

– Olemme sopineet Tuomaksen kanssa ja olemme hyvissä väleissä, Tikka kertoo nyt MTV Uutisille. 

Onko kohuotsikoista ollut hyötyä vai haittaa, Eveliina Tikka? Katso yltä videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja