Miss Suomi Alina Voronkovan työkeikkoja perutaan koronariskin takia: "Kyllä syö naista, kun se vaikuttaa taloudellisesti elämääni"

Miss Suomi Alina Voronkova 7:06
Alina Voronkova vieraili Huomenta Suomessa kruunaamisen jälkeen.

Pelaajahaastatteluiden lisäksi Alina Voronkova työllistää itsensä sosiaalisella medialla. 

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova on työskennellyt viime syksystä asti Viasat-kanavalla Jokerit-jääkiekkojoukkueen pelaajahaastattelijana. Työ on tuonut uusia haasteita Miss Suomen elämään. 

– Joudun tekemään paljon taustatyötä, lisäksi olen joutunut opettelemaan jääkiekkosanaston niin suomeksi, venäjäksi kuin englanniksi.

– Jotkut saattavat ajatella, että kun oma mies pelaa jääkiekkoa, niin se olisi jotenkin helpompaa. Näin ei ole todellakaan, Voronkova kertoi MTV Uutisille K Citymarketin Ellen Tracy -vaatemalliston lanseeraustilaisuudessa. 

Oma mies ulkomailla

Koronavirusepidemia vaikuttaa valtavasti Voronkovan elämään, sillä hänen työkeikkojaan on peruttu. Pelaajahaastatteluiden lisäksi Voronkovaa työllistää sosiaalinen media ja pr-keikat. Hän julkaisi Instagram Tarinat -osiossa videon, jossa avautuu työtilanteestaan. 

– Yli 500 henkilön tapahtumat suositellaan perumaan, joka tarkoittaa muun muassa sitä, että keikkoja peruutetaan, Voronkova pohtii videolla. 

Voronkovan kihlattu Joonas Hurri asuu paraikaa Valko-Venäjällä, hän pelaa ammatikseen siellä jääkiekkoa. Voronkova kertoi taannoin MTV Uutisille, että he ovat ehtineet näkemään miehensä kanssa vuoden aikana ainoastaan kymmenenä päivänä.

– Oma mies on tällä hetkellä ulkomailla ja jonkin näköistä lentokieltoakin on ilmassa. Postipaketeistakaan ei kuulu oikein mitään, Voronkova puhuu Instagram-videolla.  

– Joka päivä tapahtuu jotain uutta, mutta nyt ollaan menossa kyllä väärään suuntaan. Tämä syö kyllä naista, ja yrittäjiä, hän jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat