Miss Suomi Alina Voronkova kommentoi kohtaamaansa arvostelua: "Edelleen ihmisillä on pokkaa tulla pilkkaamaan toisia"

3:40

Tuore Miss Suomi joutui arvostelun kohteeksi heti kruunaamisen jälkeen.

VIDEO: Miss Suomi Alina Voronkova MTV.fin haastattelussa.

Lauantai-iltana Miss Suomeksi valittu Alina Voronkova on kertonut sosiaalisessa mediassa tunnelmiaan voiton jälkeen. Hän julkaisi Instagram-tilillään riemukkaita kuvia kilpailusta ja kirjoittaa saaneensa runsaasti onnitteluviestejä.

– Mieletöntä palata kuukauden jälkeen omaan kotiin, istahtaa rauhallisesti käsittelemään omia fiiliksiä sekä lukea onnitteluviestejä pitkin maailmaa. Kiitollisuuden määrää on vaikea edes mitata, koska viestejä on tullut valtavasti. Kiitos teille.

Voronkova ottaa päivityksessään kantaa sosiaalisessa mediassa käytyyn keskusteluun, jossa hänen valintaansa Miss Suomeksi on kritisoitu hänen venäläisten sukujuuriensa vuoksi.

– Sain tänään parin lehdistöhaastattelun yhteydessä osviittaa siitä, että some koki melkoisen mielipidetaistelun kruunaamiseni jälkeen. Kiistaa aiheutti kaksikielisyyteeni, josta olen puhunut jo aikaisemmin Miss Suomi -kiertueen aikana. Asia on saanut paljon huomiota, jonka näen positiivisena – se on jakanut mielipiteitä puolin ja toisin, hän kirjoittaa. 

Voronkova kertoo haluavansa rohkaista myös muita kiusattuja puhumaan kokemuksistaan, jotta kiusaaminen saataisiin loppumaan. Voronkova on aiemmin kertonut joutuneensa kiusatuksi koulussa.

– Vaikka elämme vuodessa 2018, niin edelleen ihmisillä on pokkaa tulla pilkkaamaan toisia jopa omalla nimellä. Näin tekstin muodossa asia ei herätä ihmisissä paljon huomiota, mutta haluan puhua ja rohkaista kiusatuksi tulleita nuoria sekä aikuisia avaamaan suunsa! Kiusaamiselle STOP.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja