Miss Maailmaan lähtevä Krista Haapalainen: Aion lahjoa huonetoverini

Krista Haapalainen pitää huolen, että kilpailuhenkinen huonetoveri ei tuhoa hänen kisapukujaan.

Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa Krista Haapalainen aloittaa tänään torstaina kuukauden kestävän tiukan kisarutistuksen Miss Maailma -kilpailuissa Lontoossa.

Järjestelyt jäivät osittain viime tippaan, ja esimerkiksi yhden kisa-asun kengät löytyivät vasta kaksi päivää ennen reissuun lähtöä. Haapalainen suhtatautuu kiireestä huolimatta tulevaan koitokseen rennosti.

– Lähden kisoihin pitämään hauskaa, ilman sen suurempia ennakko-oletuksia. Olen yrittänyt olla viime päivät ottamatta stressiä esimerkiksi ruokavaliosta. Ja olen laihtunutkin vähän, kai olen kiireessä unohtanut syödä, hän selittää.

Myös kilpailuhenkisyys paistaa kuitenkin läpi vaaleasta Suomi-kaunottaresta. Hän on tehnyt valmisteluja varmistaakseen, että välit samassa hotellihuoneessa asuvan kilpakumppanin kanssa pysyvät säyseinä.

– Olen ostanut lahjan tulevalle huonekaverilleni, joka on luultavasti aakkosten mukaisesti Ranskan edustaja. Minulla on tällainen lahjomistaktiikka, jotta hän ei tuhoa kisapukujani, Haapalainen nauraa.

Huonetoveri saa tuliaiseksi pehmolelun, jolla on Suomen lippu kädessä, sekä luultavasti myös suomalaista suklaata ja salmiakkia.

– Samalla voin myös huomaamattomasti lihottaa häntä, Haapalainen vitsailee.

Hän on saanut itsekin lahjan – tai pikemminkin onnen amulentin.

– Sain Duudsoneilta korun, joka on heidän Kalevala Koru -mallistostaan. Aion pitää sitä mukanani kisoissa.

Lue myös:

    Uusimmat