Miss Suomi Anni Harjunpää antaa neuvon missiurasta haaveileville: "Usko itseesi"

6:25
Katso Anni Harjunpään voittohaastattelu!

Miss Suomi Anni Harjunpää aikoo rauhoittua jouluna kiireisen syksyn jälkeen.

Syyskuussa missiksi kruunattu Anni Harjunpää aikoo viettää joulunsa Tampereella sisarustensa luona. Perinteisiin kuuluu naisen mukaan kuusen koristelu aattoaamuna ja piparien leipominen.

– Nyt kun kisat ovat ohi ja joulu on tulossa, niin edessä on rauhoittuminen vuodenvaihteeseen, Star Wars the Rise of Skywalker -elokuvan kutsuvierasnäytökseen Cinoman Triplaan saapunut Harjunpää totesi MTV Uutisille.

Uuden Miss Suomen etsintä alkaa poikkeuksellisesti jo heti alkuvuodesta, sillä luvassa on näyttävä televisiosarja aina koekuvauksista finaaliin asti. Harjunpää ei tiedä vielä tarkalleen, mikä hänen roolinsa tulee tuotannossa olemaan. Yksi toive hänellä kuitenkin on.

– Toivon, että pääsen istumaan alas uusien tyttöjen kanssa ja keskustelemaan sekä antamaan vinkkejä. Haluan myös puhua kansainvälisistä kisoista, koska niistä ei voi kertoa liikaa, hallitseva Miss Suomi toteaa.

Vaikka Miss Universum -kisassa Harjunpää ei sijoittunut kahdenkymmenen parhaan joukkoon, kokemus Suomen edustamisesta kansainvälisesti oli naisen mielestä kasvattava.

Harjunpää muistuttaa kaikkia niitä, jotka pohtivat mallinuraa, että hänkin oli aluksi todella ujo. Tärkeintä on naisen mielestä halu kehittää itseään ja valmius oppia uusia asioita.

– Usko itseesi ja lähde rohkeasti mukaan, ei siinä häviä mitään.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja