Mischa Barton pääsi pois sairaalasta

O.C.-sarjasta tutun näyttelijä Mischa Bartonin, 23, edustaja Craig Schneider vahvisti maanantaina, että tähti on päässyt pois psykiatrisesta hoidosta, jonne hänet passitettiin kaksi viikkoa sitten.

Barton joutui psykiatriseen hoitoon Los Angelesin Cedars-Sinai-sairaalaan 15. heinäkuuta. Edustajan mukaan nuoren näyttelijän on tarkoitus aloittaa työnteko mahdollisimman pian.

Bartonin oli määrä aloittaa Ashton Kutcherin tuottaman The Beautiful Life -tv-sarjan kuvaukset heinäkuun 22. päivä, mutta kuvausten aloitus siirtyi heinäkuun loppuun, koska kuvauspaikat eivät olleet valmiina. Tähden sairaalaan joutumisesta ei kuvausten siirtymisen kohdalla puhuttu mitään.

The Sun -lehden haastattelussa Bartonin stylistinä työskennellyt Stacey Kives kertoo näyttelijän päihdeongelmien alkaneen jo teinivuosina. Bartonin jouduttua sairaalaan, syynä arveltiin olevan huumeiden ja alkoholin väärinkäyttö sekä itsemurha-alttius.

– Mischa on juopotellut 14-vuotiaasta. Enää kyse ei ole hauskanpidosta, vaan hän juo paetakseen tunteitaan. Viimeisin tapaus pelästytti hänet. Nyt hän näyttää viimein tajuavan tosiasiat.

MTV3:n VIihdeuutiset nyt myös Twitterissä, tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat