O.C.-tähteä uhkaa talon menetys – velkaa 75 000 euroa!

O.C.-sarjasta tunnetuksi tullut Mischa Barton kamppailee rahavaikeuksien kanssa. Jos tähti ei pian saa talouttaan hallintaansa, lähtee kaunottarelta katto pään päältä.

Näyttelijä Mischa Barton saattaa menettää hulppean kotinsa Beverly Hillsistä, jos ei tähdeltä löydy pian pulittaa 75 000 euroa rästiin jääneitä lainamaksuja.

TMZ-sivuston mukaan Bartonille on toimitettu tiedoksianto laiminlyödyistä maksuista ja ulosmittaukseen johtavat toimenpiteet on aloitettu.

Huikeassa, 910-neliöisessä lukaalissa on kahdeksan makuuhuonetta, 11 kylpyhuonetta ja lisäksi puolen hehtaarin tontilla on kolme vierastaloa. Barton osti talon vuonna 2005 O.C. -sarjan suosion ollessa huipussaan. Tuolloin tähti maksoi lukaalista 4,8 miljoonaa euroa. Lainaa tähti joutui kuitenkin ottamaan yli kolme miljoonaa euroa.

Suosittu teinisarja loppui vuonna 2007 ja Bartonin suosio hiipui. Näyttelijä onkin yrittänyt myydä taloaan jo vuodesta 2010. Ostajaehdokkaita ei tuolloin kuitenkaan löytynyt 6,5 miljoonan euron hintalapun saaneelle talolle. Barton laittoi talon uudelleen myyntiin vuotta myöhemmin, mutta edelleenkään se ei mennyt kaupaksi.

Viimeisenä oljenkortenaan tähti yritti vuokrata taloa viime vuonna 26 000 eurolla kuukaudessa, mutta tämä epätoivoinen yritys ei selvästikään riittänyt pelastamaan kotia uhkaavalta ulosmittaukselta.

Lähde: TMZ

Lue myös:

    Uusimmat