Miro Heiskasen hirmupommi raapi maalipinnan tolpasta – suomalaispakit loistivat ylivoimassa

Miro Heiskanen iski tulokaskautensa kuudennen NHL-maalin Dallas Starsin hurjan ylivoimamyllyn päätteeksi ottelussa Anaheim Ducksia vastaan.

Dallas johti vierasottelua toisessa erässä jo 3-1, mutta taipui lopulta 3-6-tappioon.

Stars pääsi toisen erän ylivoimansa aikana laukomaan lukuisia kertoja kohti Ducks-maalia. Heiskanen sai lopulta paikan tykittää vastapalloon, kun edellinen laukaus kimposi hänelle maalivahti John Gibsonin torjunnasta. Kiekko kimposi voimalla oikean tolpan kautta sisään.

Vain hetkeä aiemmin pakkipari Esa Lindell oli lähellä maalintekoa noustuaan myllytyksen aikana maalin kulmalle ohjaamaan kiekkoa. Hänet merkittiin Heiskasen osuman toiseksi syöttäjäksi.

Maali nosti Heiskasen Lindellin ja ruotsalaisen John Klingbergin ohi Dallasin puolustajien sisäisessä maalipörssissä. Kaikki hänen viisi edellistä maaliaan olivat syntyneet tasakentällisin.

Kello 7.45: Juttu päivitetty ottelun lopputuloksella.