Miro Heiskasen viileä viimeistely sammutti Manhattanin valot – suomalaispakki avasi NHL-kauden ryminällä

Jääkiekon NHL:ssä Miro Heiskanen aloitti kautensa rytinällä. Heiskasen jatkoaikamaali siivitti Dallas Starsin voittoon kauden ensimmäisessä ottelussaan. Dallas vei voiton New York Rangersista maalein 3–2.

Kahden maalin johtonsa toisessa erässä menettänyt Dallas nousi kamppailussa voittoon, kun Heiskanen pääsi jatkoajalla puolittaiseen läpiajoon hyökkääjä Jamie Bennin katkaistua Rangersin yrityksen.

Suomalaispakki nosti kiekon hallitusti Igor Shesterkinin vartioiman maalin kattoon ja lähetti pettyneet Rangers-fanit kotimatkalle Madison Square Gardenista.

Osumansa lisäksi Heiskanen syötti joukkueensa 2-0-johtomaalin toisessa erässä. Heiskanen sutaisi ylivoimatilanteessa kiekon aloituksen jälkeen aikailematta maalille, mistä Radek Faksa pääsi ohjaamaan sen sisään.