Miro Heiskanen ryöstön kohteena: tanskalaisvahti esti NHL-avausmaalin ihmepelastuksella

Tulokaspuolustaja Miro Heiskanen sai tililleen yhden syöttöpisteen, kun Dallas Stars koki kotijäällään 4-7-tappion Toronto Maple Leafsille. Vieraiden Kasperi Kapanen syötti voitossa kaksi osumaa.

Heiskasella oli tilaisuus avata maalitilinsä NHL:ssä ottelun loppuminuuteilla, kun Dallas oli kahden maalin takaa-ajoasemassa.

Hän sai loistavan syötön takatolpalle ja pääsi laukomaan pienestä kulmasta, mutta Toronton tanskalaismaalivahti Frederic Andersen venytti jäässä maaten hanskansa ylös suunnatun kiekon eteen.

Heiskanen merkittiin avauserässä toiseksi syöttäjäksi Aleksandr Radulovin ujuttamaan 1-1-tasoitusmaaliin. Piste oli kolmatta otteluaan pelanneelle suomalaispakille NHL-uran ensimmäinen.

Kasperi Kapanen tarjoili namupassin Auston Matthewsin 2-1-johtomaaliin vielä minuuttia ennen ensimmäistä erätaukoa. Toisen erän lopulla Kapanen löysi Ron Hainseyn pakin paikalta, ja tämä sivalsi Maple Leafsin jo 4-2-johtoon.

Kyseessä oli Kapaselle jo toinen kahden pisteen ilta perä jälkeen, sillä hän iski tehot 1+1 Toronton edellisessä ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat