Miranda Kerr vinkkaa: Näin treenaat täydellisen pepun

Huippumalli Miranda Kerrin vinkeillä jokainen ennättää treenata peppunsa kuntoon ennen bikinikauden alkua.

Miranda Kerr paljastaa Glamour-lehden haastattelussa näppärät vinkit yleiseen hyvinvointiin ja erityisesti muodokkaan pepun saavuttamiseen.

Huippumalli harrastaa joogaa, mutta tämän lisäksi hänelle on yksi tietty liike, jonka hän suorittaa päivittäin pitääkseen pakaralihakset kunnossa.

– Teen paljon siltoja, eli makaan maassa ja nousen silta-asentoon ja teen sitten nostoja yhdellä jalalla. Teen yleensä kahdeksan toistoa molemmille jaloille viisi kertaa putkeen, kaunotar paljastaa.

Terveellisiä elämäntapoja noudattava huippumalli vinkkaa myös muutaman hyviä välipalavaihtoehtoja Glamour-lehden haastattelussa.

– Pidän manteleita aina mukanani. Syön goji-marjoja, vihreitä omenoita ja smoothieita. Juon paljon vettä ja syön myös marjoja, Kerr kertoo.

30-vuotias kaunotar näyttää ikäistään nuoremmalta ja Kerr uskoo sen johtuvan muun muassa kahdesta asiasta.

– Tanssin ympäri taloa, koska se on niin hauskaa. Kuuntelen jotain kappaletta ja tanssin ympäriinsä vapautuneena. Myös poikani rakastaa sitä, kolmevuotiaan Flynn-pojan äiti kertoo.

– Pidän mietiskelystä. Jos minulla on hetki aikaa, vaikka viisi tai kymmenen minuuttia, niin minä yleensä pohdiskelen hiljaisuudessa. Se auttaa minua suuntaamaan ajatukseni selkeämmin, kaunotar lisää.

Lähde: Glamour(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat